miercuri, 24 decembrie 2014

Mediul online, pericol pentru cei mici?

Da şi nu. Mediul online are o mulţime de avantaje, dar şi de dezavantaje. Dar ştim foarte bine că nici un lucru nu este perfect, aşa că şi mediul online are imperfecţiunile lui. Asta nu înseamnă că ar trebui să le interzicem celor mici să folosească internetul, dimpotrivă îi putem lăsa să îl folosească, dar sub stricta noastră supraveghere. Le putem permite accesul doar pe câteva pagini, pe care bineînţeles noi le considerăm sigure.

Ce pot face cei mici în mediul online?

Se pot juca, sunt atât de multe site-uri cu jocuri în doi online încât ne-ar fi greu să selectăm câteva pentru copiii noştri. Dar ar fi bine să căutăm şi câteva recomandări ale site-urilor respective pentru a ne convinge că ele sunt într-adevăr sigure.

Un site care nu conţine anunţuri sau imagini cu tentă sexuală este xjocuri.com, el se dovedeşte a fi foarte util pentru cei mici pentru că include o multitudine de jocuri care mai de care mai interesante şi captivante. Copiii vor găsi pe acest site atât jocuri cu maşini, cât şi jocuri care solicită câteva cunoştinţe de matematică, prin urmare cei mici vor fi nevoiți să îşi folosească şi mintea. xjocuri.com are o gamă variată de jocuri, care mai de care mai interesante, jocuri ce pot fi jucate atât pe laptop, cât şi pe dispozitivele android, tabletă sau telefon.

Dar dacă nu te simţi confortabil să îl laşi pe cel mic singur pe site-urile cu jocuri online, poţi oricând să i te alături şi să te joci împreună cu el. Făcând acest lucru îi vei dărui copilului tău câteva amintiri uimitoare pe care nu le va uita niciodată, veţi petrece timp împreună şi el va capăta şi mai multă încredere în tine, iar tu vei fi mulţumit că îl supraveghezi în timp ce vă relaxaţi împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu