vineri, 26 mai 2017

Anvelope de vară Michelin recomandate pentru mașini sportive

Șoferii de autoturisme sport și sedanuri de performanță trebuie să își doteze vehiculul cu anvelope de vară pe măsură. Experții în materie de cauciucuri auto sunt de părere că unele dintre cele mai fiabile anvelope pentru turisme, destinate sezonului estival, sunt modelele fabricate de Michelin. Unul dintre acestea se distinge în mod special în peisajul roților de maximă performanță: Pilot Sport PS2 ZP (Zero Pressure).

Inițial introdus ca Echipament Original (O.E.) pe mașinile BMW Seria 3, modelul Pilot Sport PS2 ZP și-a extins aplicațiile și a devenit prima echipare pentru Corvette, din întreaga istorie Chevrolet, în 2009 (pentru modelul de autoturism Corvette ZR1). Aceste anvelope de vară combină tracțiunea pe drumuri uscate, manevrabilitatea în linie dreaptă și în curbe în mod spectaculos. Dacă doriți să vă echipați vehiculul sportiv cu anvelope vară Michelin Pilot Sport PS2  pe dimensiunea 225/40/r18, veți face o alegere inspirată, obținând performanțele la care visați, alături de condiții optime de siguranță și confort.

Tehnologia avansată Variable Contact Patch, îmbinată cu un design asimetric și compuși inovatori adaugați benzii de rulare, asigură performanțe de top. Manevrele de frânare pe distanțe scurte, accelerare și virare în condiții de carosabil uscat devin mai facil de executat, vehiculul astfel dotat răspunzând prompt la comenzile date volanului. Controlul exemplar al direcției a constituit una dintre preocupările echipei de ingineri care a proiectat acest model. Tracțiunea pe carosabil umed este îmbunătățită la rândul ei, prin accesorizarea cu caneluri largi de evacuare a apei, ce contribuie și la un nivel redus al pericolului de acvaplanare. Pilot Sport PS2 ZP sunt anvelope de vară care încorporează cea mai nouă tehnologie run-flat.

Structura internă a cauciucurilor premium de vară MICHELIN Pilot Sport și profilul benzii de rulare se bazează pe inovații inspirate de tehnologiile implementate la mașinile care participă la competițiile Formula 1. “Partener Global de Cooperare” al Porsche, grupul francez Michelin fabrică anvelope ca dotare standard pentru modelele Porsche 911, Boxster, Cayman, precum și pentru noul Panamera. Totodată, reprezintă și cele mai rapide anvelope de pe piață la ora actuală, dat fiind faptul că, în cadrul unui circuit închis, Michelin Pilot Sport a înregistrat recordul mondial cu o viteză de peste 431 km /h, când acest model a fost montat pe celebrul autoturism Bugatti Veyron.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu