vineri, 26 mai 2017

Ce să porți când ai de gând să faci un city break

Unii preferă marea, alții muntele, iar unii aleg să își petreacă vacanța vizitând diverse puncte de atracție turistică. Dacă ești în trecere într-un oraș unde nu ai mai fost niciodată sau îți face plăcere să îl revezi, trecând în revista obiectivele care te interesează în mod special, trebuie să ai la îndemână o pereche de pantofi comozi.

Când ești pasionat de city break-ing, de gastronomia unei zone, de muzee sau pur și simplu de oameni și arhitectura orașului, nu eziți să renunți la mersul cu un mijloc de transport, optând pentru mersul pe jos. Acest lucru îți dă posibilitatea să cunoști mai bine și să te familiarizezi cu locul respectiv, dar poate avea repercusiuni și asupra stării tale de sănătate. Pentru a preveni senzația de picioare obosite, trebuie să ai în bagaj și încălțăminte confortabilă.

În cazul în care te-ai gândit la un city break într-un oraș aflat la țărmul mării sau unde clima se caracterizează vara prin umiditate în exces, ar fi indicat să iei cu tine o pereche de mocasini water-friendly. Noi vi-i recomandăm pe cei de la Swims, deoarece au un design modern și pot fi asortați cu succes și la o ținută lejeră de oraș.

În schimb, dacă vrei să arăți chic, feminin, îți recomandăm să alegi un model de balerini de firmă din piele naturală, piele eco sau din alte materiale. Evitați, totuși, să optați pentru unii din materiale care nu lasă piciorul să respire și alegeți încălțăminte originală, nu fake-uri, deoarece în ultimul caz v-ați putea trezi în mijlocul drumului cu pantofii rupți, deteriorați. Balerinii mai prezintă și un alt avantaj: sunt deosebit de versatili și merg în combinații diverse, atât cu pantaloni scurți, cât și cu fustițe sau rochii.

Dacă ești adepta stilului sport, te invităm în magazinele Pepper unde poți găsi și numeroase modele de pantofi sport în tendințe pentru femei și bărbați, provenind de la branduri renumite. De exemplu, poți accesoriza ușor o pereche de teniși originali de damă la un outfit urban, tineresc, lejer, compus din pantaloni scurți sau trei-sferturi, tricou/cămașă, la o rochie sau bluză și fustă mini.

O altă alegere inspirată poate fi și o pereche de platforme nu foarte înalte, ori sandale comode joase, cu împletituri sau curelușe, dacă țineți neapărat să aveți un look hot și, în același timp, să nu vă obosiți.

Dacă veți alege perechea de papuci adecvată pentru activitățile de city break propuse, în mod cert vizitarea la pas a orașului nu va fi un chin, ci o adevărată plăcere. Iar la sfârșitul zilei, în loc să vă simțiți epuizați de atâta mers, puteți petrece seara în compania noilor prieteni sau împreună cu cei care vă însoțesc, descoperind un loc unde se servește mâncare tradițională, se dansează sau se cântă live.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu