joi, 7 decembrie 2017

De Crăciun, chiar și drumurile troienite duc acasă

Dragi români, care lucrați departe, e timpul să vă întoarceți acasă, să vă primiți colindătorii și să simțiți atmosfera feerică a sărbătorilor de iarnă, care niciunde nu este ca la noi. Aici cozonacul este mai dulce și mai aromat fiindcă este făcut cu multă dragoste.

Și, fiindcă veniți încărcați de daruri, să nu uitați că există masini de inchiriat Otopeni! O rezervare și vă deplasați oriunde doriți. Îi puteți chiar surprinde plăcut pe cei dragi, ciocănindu-le la ușă când nu se așteaptă.

Din inima Ardealului duceți-vă copiii în București la târgurile de Crăciun sau la Muzeul Satului, fiindcă pe ulițe vin cete de colindători din toată țara! În mall-uri sunt orchestre pregătite să cânte, spectacolele succedându-se cu o viteză uimitoare. Căutați și luați o masina de inchiriat Cluj pentru a schimba puțin ritmul vieții.

La București totul se desfășoară cu viteza fulgerului, în timp ce în Ardeal oamenii și gesturile lor sunt puțin mai.. lente. Mi-amintesc cât de surprinsă am fost văzând că oamenii se ridică de pe scaune în mijloacele de transport în comun, doar în momentul opririi în stație, în timp ce la București, Craiova, Ploiești, în sudul țării, dacă ai face asta, ai rămâne în mașină și ai coborî la stația următoare.

Puteți fi Moș Crăciun pentru copiii sărmani din cartier apelând la serviciul de inchiriere microbuz și oferindu-le o ieșire într-un mall. Sunt copii care nu au mâncat demult o prăjitură sau nu au văzut deloc un mall. Este adevărat că unii sunt foarte bogați, dar diferențele între vârful piramidei sociale și bază sunt copleșitoare și nedrepte mai ales în cazul copiilor.

Este traumatizant pentru un copil să nu primească nicio atenție de Crăciun, iar noi, cei care avem mai mult, putem îndulci această amărăciune!

Lumea mai bună începe de la mine, de aceea m-am gândit să merg la azilele de bătrâni, în care sunt bunici, unchi, mătuși și părinți uitați, apelând la masini de inchiriat Bucuresti, cu o ceată de colindători și cu o mulțime de cadouri.

Consider că magia sărbătorilor ne face mai generoși, de aceea să închiriem mașini pentru a le face oamenilor, cunoscuți sau străini de noi, multe bucurii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu