joi, 20 decembrie 2018

Pantofii cu număr mare pentru dame - Imposibil de găsit


Daca esti femeie si ai un numar la pantofi mai mare de 40, sansele de a-ti gasi incaltaminte potrivita pentru marimea ta sunt destul de mici, mai ales daca ai putin timp la dispozitie.

Pantofii de dimensiuni mari pentru femei sunt aproape imposibil de gasit si nu ar trebui sa fie. Chiar si atunci cand acestia se gasesc, ei sunt, de obicei, neatractivi sau nu sunt la moda. Acest lucru nu se intampla din vina producatorilor. Totusi, cine este de vina?

Producatorii pot confectiona cu usurinta pantofi pentru dama cu marimi la picior mai mari de 40 si care sa aiba acelasi design cu cei care au marimile 37 sau 38.

Ei nu sunt vinovati pentru faptul ca pantofii cu dimensiuni mari nu pot fi gasiti in magazine. Vina este exclusiv a magazinului de pantofi.

Lanturile mari de magazine de pantofi pentru femei sau magazinele cu reduceri mari sunt cele mai nefericite variante pentru femeile cu numar mare la picior. Managerii magazinelor, pur si simplu, nu comanda incaltaminte la moda cu numere mari, deoarece aceasta, de cele mai multe ori, nu se vinde.
Magazinele de pantofi fac acest lucru dintr-un singur motiv. In cazul in care acestea ocupa stocul cu incaltaminte de dama de dimensiuni mari, cea de dimensiuni mici nu mai are prea mult loc.

Asadar, aceste magazine prefera, de exemplu, sa ocupe stocul 100 de perechi de pantofi de dama cu numar mai mic si sa intregeasca stocul cu inca 20 de perechi de pantofi de dama cu numar mare. Evident, nu poti multumi pe toata lumea tot timpul.

Cu toate acestea, exista optiunea de a cumpara incaltaminte dama online. Indiferent de dimensiunea pantofilor, de designul sau brandul lor, poti gasi orice pe magazinele virtuale. Poti gasi incaltaminte de toate culorile.

Trebuie doar sa stii pe ce pagini web sa cauti si sa bifezi la sectiunile de dimensiuni si culori, iar comanda ta este gata. Singurul dezavantaj pe care il ai atunci cand cumperi pantofi online este faptul ca nu poti sa probezi efectiv produsul comandat.

Din acest motiv, este important sa verifici daca magazinul respectiv ofera privilegiul consumatorului de a putea restitui produsul comandat in cazul anumitor nereguli.

De asemenea, exista magazine de pantofi speciale pentru femeile cu numar mare la picior. Aceste magazine ofera posibilitatea consumatorilor de a cumpara pantofi de aproape orice dimensiune, care sa fie la moda, atractivi si, totodata, confortabili.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu