vineri, 24 octombrie 2008

BitDefender Total Security 2009 review.Dreptul la replica

Articol participant la concursul pcnews.ro/2008/10/08/etapa-9-superblog2008

Am descarcat si testat timp de doua saptamani versiunea de trial a BitDefender Total Security 2009 via bitdefender.ro/2009.
Voi incepe "disertatia" cu o formulare des intalnita in filme: Am o veste buna si una rea. Cu care sa incep? Voi incepe cu cea buna. Produsul vine cu o serie de imbunatatiri printre care se numara:

> backup online;
> protectie prin criptarea mesageriei interne;
> file vault;
> scanare in timp real;
> laptop mode si game mode care promit un cosum redus de resurse;
> control parental avansat;
> suport firewall imbunatatit.
Toate cele enumerate mai sus formeaza un cocktail de solutii de securitate pe gustul celor avansati, dar si a celor mai putin initiati in ale categoriei din care face parte de cativa ani incoace BitDefender, cu garantia ca nu va produce tulburari functionale PC-ului. Deci.. fara mahmureala!
Compatibilitate: Windows XP, Windows Vista şi Windows Home Server.
Parerea mea, rezultat al celor aproximativ 14 zile, e ca spre deosebire de alte alternative, produsul e unul complex care incearca sa faca fata provocarilor venite din tot mai desele amenintari asupra sigurantei utilizatorilor, deci are un good to go de la mine.
Hai ca vine vestea rea/proasta! E putin exagerat pentru ca intr-un mod sa spunem ciudat, chestia cu problema e amuzanta. Sa vedeeeeem! Exemple ca la scoala generala:

- Exemplul 1: "Bara de scanare este o prezentare grafica a evolutiei traficului din retea si a numarului de obiecet (?) scanate de BitDefender pe parcursul a X minute."
- Exemplul 2: "Daca cei.."
- Exemplul 3: "Faceti clic (?) aici pentru a introduce o noua seria (?) de inregistrare sau pentru a vizualiza seria actuala si starea inregistrarii."
- Alte exemple: "re-organizeaza", "hard-disc".

Discul si alte formulari mai academice, as putea sa le mai eludez, dar unele sunt prea vizibile pentru un produs care in urma cu trei ani daca nu ma insel era intr-un top al celor mai cautate branduri made in RO.

Safe www, va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu