vineri, 31 octombrie 2008

Hartie igienica.Manifest

MANIFÉST adj. v. clar, declarat, deschis, evident, făţiş, flagrant, incontestabil, indiscutabil, izbitor, învederat, limpede, mărturisit, neîndoielnic, neîndoios, netăgăduit, pregnant, recunoscut, vădit, vizibil.
Sursa: dexonline.ro

Desi sunt de acord cu protestul unora privind situatia kitschoasa din blogosfera mioritica, nu pot fi de acord cu "datul peste nas", privitul de sus gen "ce tare sunt eu si ce prosti sunteti voi!". F**k the f**k! E enervanta si lipsita de noima incercarea unor BLOGOZAURUS REX de a se impune ca puncte de referinta. Claie peste gramada se mai trezesc unii si se pun impotriva curentului, suparati pe statutul de blogger, blogging, blogosfera si tot neamul lor. E necizelat si din topor termenul?! Hai sa-i mai adaugam cateva vocale si consoane sa vedem ce iese.. O punem de o revolutie si va spun si sloganul sub care ar trebui sa luptam pe frontul Blogolandului : „Să creăm noi Vietnamuri!” (Che Guevara) Unii isi dau prea multa importanta..
Nu iau apararea nimanui, cu atat mai putin a "ciupercilor" crescute in acest mediu. E sado-masochist sa te auto-intitulezi blogger (repetitie intetionata pentru cei care se simt) doar prin prisma faptului ca ti-ai creat cont de blogspot sa spunem (asta mi-a venit primul in minte). Orice Gigi isi poate face un cont, orice Mitic are atata stiinta cat sa puna poze, videoclipuri, copy/paste in pagina. Diferenta o fac oamenii care au intr-adevar ceva de spus si o fac fara a da vanturi de formatori de opinie, fara a tine cont de niste denumiri, etichete, categorii devenite prea uzuale.
Ti-ai facut blog sa iti rotunjesti veniturile? Mooooaaaamaaa, ce lipsit de profesionalism!!! Hai sa nu dau exemple, sa-i pun la zid tocmai pe cei care chipurile tin capul de afis al blogosferei. Rade ciob de oala sparta. Pe astia ii invinuiesc cel mai putin. E o munca aproape cinstita, desi in categoria asta de job nu cred ca se face cariera. E multe mamaligi de mancat. As mai avea multe de spus, dar.. e vineri. O las pentru alte tag-uri. Smile! It's week-end!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu