miercuri, 1 decembrie 2010

Accesorii pentru calatorii placute

Poate un articol ce-ti va fi util in perioada imediat urmatoare.

De sarbatori multi planuiesc sa mearga la schi, cumparaturi, in vizita la rude, prieteni, si in alte zone decat Romania - Europa. In functie de numarul de zile, exista o serie de lucruri care nu ar trebui sa-ti lipseasca din bagaj. Printre ele se numara si ceea ce-ti ofera travelkit.ro - magazin de accesorii de calatorie, consilierul tau personal pe probleme de adaptoare electrice universale si simple, seturi de calatorie, pungi rezistente la apa, sticle pentru travel, truse medicale, lacate pentru valize, cantare de bagaje, diverse jocuri cu piese si suport magnetic pentru calatorie (table, sah, darts, solitaire). Daca tot suntem la catalogul de produse, nu ar fi rea ideea introducerii unor ghiduri de calatorie sub forma de eBooks sau in alt format, care sa contina informatii mai putin cunoscute, gen Stiati ca..

Am citit in urma cu ceva timp un articol interesant despre Canada. Oferea detalii despre tot ceea ce inseamna viata de zi cu zi (se adresa in special celor care vor sa emigreze), ocazie cu care am aflat multe "maruntisuri" pe care, daca nu le iei in considerare atunci cand iti faci planul de acasa, risti sa iti ingreunezi situatia de turist. Eu unul si in tara am avut probleme cu gasirea unor accesorii pe care am uitat sa le pun in bagaj. Va dati seama cum e sa te trezesti in avion sau autocar ca ai omis un punct din lista intocmita fie in scris, fie in memorie. Ai vazut, banuiesc, "Singur acasa" (filmul)..



Nu ai vrea sa te recunosti in mima lui!

Revenind la ceea ce era cuprins in articolul despre aventura canadiana, mi-a sarit in ochi acea informatie despre utilitatea unui  adaptor electric  compatibil cu standardele lor. Aplicabilitatea lor nu se rezuma doar la aceasta tara. De exemplu  adaptorul electric - All to USA  se adreseaza si celor care calatoresc, in diferite scopuri, in tari ca Statele Unite ale Americii, Mexic, anumite tari din America de Sud si numeroase insule din jurul Americii de Nord si Centrale. Au dimensiuni reduse, sunt usor de ratacit printre haine, si sunt prietenii cei mai buni ai gadgeturilor care va insotesc pretutindeni.

Nu stiu cat costa intr-un aeroport dar TravelKit.ro va garanteaza ca la ei sunt mai ieftine. In cautarea si cumpararea lor, magazinul online va pune la dispozitie o interfata cu navigare usoara printre oferte, o grafica aerisita si un sistem simplu de cumparaturi cu livrare la showroom-ul lor din Bucuresti, prin Posta Romana (cost: 9 RON), Curier Rapid - FAN Courier (24 ore, cost: 24 RON). Indiferent de metoda aleasa (posta sau curier rapid) plata se face ramburs.

Pe viitor poate ma voi opri asupra unui site review. Am o multime de recomandari si idei pe care astept cu nerabdare sa vi le impartasesc atat voua cat si celor din spatele trevelkit.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu