luni, 28 februarie 2011

Regulile jocului R.C.A .



RCA Ieftin
Sunt oameni/firme care prefera sa vada atat jumatatea plina a paharului cat si jumatatea goala; vorbesc de paharul cu advertoriale, umplut cu articole, review-uri platite intr-o forma sau alta. Cei care fac acest lucru se constituie intr-un club online exclusivist. E lucru mare sa ceri sinceritate atunci cand iti pui fundul la bataie, e un efort si mai mare sa apreciezi acest lucru la adevarata lui valoare atunci cand te pui in fata calculatorului si incepi sa asterni cuvinte, fie de bine, fie de .. mai putin bine. Lucru pe care voi incerca sa-l nuantez in cateva cuvinte. Cu cifrele nu m-am impacat si nici nu o voi face prea curand. Pe ele le las in seama celor cu slabiciuni in domeniu. Stiti voi.. statistici, evolutii, cresteri, scaderi, fluxuri si refluxuri. Raman la cuvinte. Maxim 500. Va promit, pe numarate!
rca-ieftin.ro si asiguratorii.ro se ocupa, dupa cum zice si numele, de categoria mare a asigurarilor, fie ca vorbim de RCA, asigurari locuinte, medicale sau CMR, mijlocind alegerea celei mai mai bune oferte de pe piata prin intermediul calculatorului de tarife pus la dispozitia clientilor.
Ca functionalitati si design, paginile se prezinta destul de bine, oferind, pe langa multitudinea de informatii, garantia unui serviciu bazat pe experienta de zi cu zi a oamenilor care stau in spatele afacerii. O experienta care insumeaza 4 ani de activitate pe o piata dinamica, destul de nesigura dupa parerea mea, prea putin "educata" si valorificata. Imi aduc aminte de incercarile cuiva de a face pe agentul de asigurari de viata in zona rurala. Amuzant si trist in acelasi timp, desi asta se intampla putin dupa anul 2000. Ma intreb daca lucrurile au mai evoluat... Voi ce credeti?!
Experientele din trecut au rolul lor, de nepretuit atunci cand vrei sa pui pe picioare ceva care sa-l determine pe om sa zica " - DA! Asta imi trebuie, asta aleg!"

Asigurari de locuinta
Asigurarea obligatorie a locuintei a devenit un subiect destul de mediatizat anul trecut, alimentat fiind si de lacunele legilor care vizau acest domeniu. Ceea ce a inceput in graba a sfarsit in modificari si completari ulterioare. Din cate am citit, termenul limita pentru achizitionarea unei polite de asigurare s-a prelungit pana in data de 15 iulie 2011, data dupa care autoritatile locale pot aplica amenzi cuprinse intre 100 si 500 RON.
Parerea mea neavizata e ca vom asista la schimbarea unor date limita.. si nu numai, in asa fel incat sa ajunga toata lumea la FINISH. Sa nu uitam de infrastructura acestei tari, de zonele mai putin dezvoltate, de lipsa unui sistem bine pus la punct pentru informarea tuturor, de la nea Ion pana la Domnul John stabilit la noi la tara din principii numai de el sustinute. Teoria ca teoria, dar practica...
Revenind la site, musai sa spun ca au facut treaba buna. Pentru cei care prefera comoditatea fotoliului si a platilor cu cardul, e alegerea cea mai potrivita. Comod, rapid si sigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu