luni, 6 iunie 2011

Cel mai ieftin RCA

Asiguratorii.ro. RCA Ieftin

Daca v-ati intrebat vreodata care a fost prima asigurare obligatorie din lume sau cine a fost cel care a avut aceasta idee nemaipomenita, sa stiti ca sunteti pe punctul de a afla. Contrar dorintei si sperantei de a descoperi numele unei tarisoare cu nume de masina sau a unui geto-dac pe lista celor vinovati de acest demers (deh! nu le putem avea chiar pe toate!), am descoperit ca, geografic vorbind, totul s-a intamplat in preajma noastra, cam la aproximativ 1600 km fata de locul unde ma aflu eu in momentul asta: Grecia antica. Nu am gasit o incadrare exacta ca an, insa am aflat ca initiatorul ei a fost faimosul om de stat, legislator si poet (conform "CV"-ului gasit pe meleagurile online) Solon. Meritul sau legat de acest domeniu face referire la constituirea unui fond comun al societatilor mestesugaresti si politice, fond care urma sa asigure repararea prejudiciilor aparute in interiorul grupului. Restul e o poveste lunga, incarcata de istorie, si nu face subiectul exclusiv al acestui articol care va deveni un review al serviciilor oferite de RCA Ieftin. Sa zicem ca privirea aruncata in trecut a fost pe post de incalzire. Urmeaza statia prezent..

Evolutie constanta in afaceri

Au pornit la drum in urma cu 5 ani, evoluand de la o agentie mica si cateva asigurari RCA pana la 11 agentii in Bucuresti si una in Buzau, cu peste 60 de oameni pasionati de ceea ce fac. Ce mi-a placut in prima faza si merita bifat, e faptul ca unii dintre membrii echipei apar mentionati pe site sub forma unor descrieri scurte, parte din ele cu referire la ceea ce se afla dincolo de eticheta profesionala. Mai mult decat inspirata aceasta idee.

Garantia celui mai ieftin RCA

Trecand in revista toate "optionalele", atat ale rca-ieftin.ro cat si ale asiguratorii.ro, ambele facand parte din portofoliul aceleiasi companii, am ajuns la cateva concluzii pe care vi le impartasesc in randurile ce urmeaza:
 • fie ca aveti nevoie de un RCA sau va intereseaza asigurari de locuinta, PAD Plus (polita de asigurare impotriva dezastrelor naturale), medicala sau CMR (asigurarea pentru carausi marfa transportata), asiguratorii.ro vi le ofera punandu-va la dispozitie un sistem de comanda ce insumeaza 4 pasi simpli: comparare tarife, completare formular de comanda, confirmare telefonica (maxim o ora) si primirea politei comandate;
 • plata se poate face online; in agentii (lista completa a lor o gasiti pe site) exista posibilitatea efectuarii platii cu orice fel de card, inclusiv Card Avantaj;
 • suport online pentru cei care doresc mai multe informatii sau nu au gasit ceea ce cautau folosindu-se de Intrebari frecvente, plus un numar de telefon cu tarif normal si, cireasa de pe tort, varianta de a fi sunat in maxim 30 de minute;
 • garantia celui mai ieftin RCA de pe piata (in conditiile specificate pe site!) ;
 • posibilitatea de a primi o copie a asigurarii RCA online pe e-mail, la 15 minute dupa confirmarea comenzii;
 • livrare gratuita in Bucuresti indiferent de valoarea politei; pentru celelalte orase, gratuitatea se aplica politelor peste 199 RON;
 • stiri din asigurari, Magazin de Incredere atestat GPeC, cont de twitter, facebook, si altele;
 • in mod sigur i-as recomanda.
Cateva recomandari

 1. Daca la inceput de articol, am luat de buna prezentarea asiguratorii.ro in ceea ce priveste numarul de agentii si angajati, intr-un final am ajuns la alte cifre. Se cere o actualizare mai riguroasa a acestor rubrici.
 2. Poate ma insel, insa pana la proba contrarie pot afirma ca nu am gasit optiunile de abonare newsletter sau feed-uri RSS.
 3. Ma gandeam, in spiritul dezvoltarii afacerii, la un program de afiliere si/sau fidelizare prin oferirea de reduceri clientilor mai vechi. Am observat ceva in momentul in care am deschis fereastra de cont nou, insa nu am intrat in detalii. Unde aplic si eu cu un CV?!
 4. Inca ma mai gandesc la un nume pentru mascota de pe site. E greu cu variantele si twitter e deja ocupat.
P.S:  pana pe 9 iunie 2011 mai puteti participa la concursul "Cumperi RCA ieftin si castigi!". In joc este un TV LED cu diagonala de 101 cm. Bafta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu