joi, 2 iunie 2011

Esti in cautarea unei diete de slabit?

Despre sanatate in general si diete de slabit in special

Incep acest articol pe fundalul unei saptamani in care am fost asaltat de noutati legate de sistemul medical si de sondaje care incearca o "luare a temperaturii" opiniei publice, o incercare al carei rezultat tind sa cred ca-l stiu deja. Nu despre starea mai putin buna a acestui domeniu voi scrie ci despre una din problemele lumii moderne, problema pe care se tot bate moneda de ceva vreme incoace: obezitatea.
Conform unui articol publicat de claudia pe blogul celor de la slimandfit.ro sub titlul "SOS Obezitatea!", mai mult de 60% din romanii adulti au probleme cu greutatea, peste 4,5 milioane fiind obezi. La fel de grav este locul 3 ocupat de tara noastra in Europa ca numar de copii obezi, principalele cauze ale acestei situatii alarmante fiind alimentatia nesanatoasa si lipsa de miscare. Stiti voi: "Cine-a pus shaorma-n drum/ Ala are burt-acum/ Cine iti mentine forma/ Doar kebabul si shaorma" (Plus 2 - "Shaorma") si "Cea mai buna leguma e carnea si pasarea cea mai buna ii porcul". De gratare si alte cele nu mai povestesc..
Cum plus cu plus da plus, incep problemele de sanatate (diabet, cardiopatie ischemica, etc.), frustarile de vara si incercarile mai putin ortodoxe de a slabi intr-un timp record.
Spre deosebire de alte oferte existente la colt de strada sau pe paginile unor site-uri cu anunturi mai mult sau mai putin gratuite, Slim & Fit va propune voua, celor aflati in cautarea unei diete de slabit, un plan de atac bine pus la punct. Trecand prin produsele puse la dispozitie intr-un ambalaj verde deschis (culoare predominanta pe site, zic eu), produse bazate pe cele cinci ingrediente naturale, din plante, recomandate de nutritionisti (Hoodia, Garcinia, Fucus, Fibrulina,Ceai Verde), despre ale caror efecte benefice puteti citi pe site, si prin articolele interesante de pe blog, veti ajunge la aceeasi concluzie ca si mine: oamenii astia pun suflet in ceea ce fac. Pe langa asta am apreciat pozitiv faptul ca incearca nu numai sa vanda pastile de slabit ci sa si ajute prin sfaturi, asa cum o demonstreaza acel Ghid de care v-am povestit intr-un articol mai vechi: "10 exercitii pentru oamenii ocupati", oferit gratuit spre descarcare pe http://goo.gl/EWMFq.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu