vineri, 3 februarie 2012

Noua gama de Desktop PC-uri de la nJoy



Despre nJoy Romania - get the best in life

2006 a fost un an profitabil. Cel putin din punctul meu de vedere. Trebuie sa recunoastem ca multora dintre noi ne-a mers destul de bine in perioada aia.. financiar vorbind. In momentele astea, de avant economic, ideile bune de afaceri au toate sansele sa "creasca", sa se dezvolte intr-un mediu destul de prielnic. De aceasta perioada se leaga si numele unei marci romenesti de produse IT - nJoy.
Avandu-si sediul in primul oras din Europa continentala care a avut strazile iluminate electric (Timisoara), producatorul a avut o dezvoltare constanta in ultimii ani, ajungand sa concureze cu nume mari de pe piata internationala. Aceasta stare de fapt nu poate fi decat rezultatul unui plan de afaceri orientat catre nevoile clientilor. Calitate la preturi competitive.

Gama de produse

Pe site sunt listate un numar de 12 categorii de produse: tastaturi, memorii USB, incarcatoare baterii, desktop PC, mouse, boxe, UPS, carcase, Presenter, casti, surse, genti, aranjate intr-un mod care te va impresiona prin simplitatea unei carti de vizita. Insa lucrurile nu se opresc aici. Odata intrat in detalii, vei descoperi acele lucruri care ii recomanda si ii fac sa stea cu fruntea sus in fata competitorilor.

Mi-a atras atentia, intr-un mod deosebit, noua gama de desktop PC -uri special conceputa atat pentru clientii cu afinitati entry-level cat si pentru cei cu pretentii mai mari. O oferta croita pe gusturile si buzunarele fiecaruia, cu preturi ce variaza (conform www.njoy.ro) intre 799 RON si 1899 RON (atentie! preturi recomandate). Despre configuratiile incorporate, voi scrie in randurile de mai jos, urmand ca la final voi sa o alegeti pe cea potrivita stilului vostru de viata.

Seria N1 Niobium

O incercare de a deslusi filosofia care a stat in spatele alegerii numelui m-a dus catre chimie si metale. Sa vedem cu ce se lauda.. Dispunand de un procesor AMD Sempron LE-130, 2.6 GHz AM2+ / AM3 512KB 45W, 2GB RAM DDR3 1333 MHZ, placa video Nvidia GeForce 7025, Max Shared 256 MB, HDD de 250 GB, sistemul se adreseaza utilizatorilor medii, cu inclinatii catre activitati mai putin consumatoare de resurse: navigare internet, aplicatii si jocuri mai mici, filme, muzica, office and stuff. Pe langa cele mentionate, grozavia asta ne zapaceste simturile cu un MiniTower ATX extrem de placut privirii si cu cateva accesorii care ne vor face viata mai usoara: USB Multimedia Keyboard (US) 104 Keys, negru; mouse cu fir USB 2.0, 3 butoane, 800 dpi, negru.

Seria N3 Niobium

Incet, incet trecem la specificatii cu muschi. AMD A4 X2 3300 2.5 GHz, 512KB,65W, FM1; GPU: Radeon TM HD 6410 spun tot ceea ce trebuie sa spuna unui degustator incepator in ale performantelor in gaming la preturi rezonabile. Sa nu uitam ca e totusi un APU (procesor cu grafica integrata) Vision A4. Pe langa accesoriile despre care am scris putin mai sus, acesta mai include un Card Reader / Writer 70 in 1.

Seria N2 Maze

E randul celor de la Intel sa preia fraiele actiunii. Dupa cum ati observat deja, s-a schimbat si numele de cod. Se intra in zona celor care poftesc la mai mult. Un Celeron Dual Core E3400 2.600 FSB 800 1M Socket 775 45nm, e doar preludiul unei serii de specificatii nu cu mult superioare N1 Niobium. Va las voua placerea de a descoperi diferentele dintre cele doua.

Seria N4 Maze

Cea din urma serie despre care voi scrie, e si cea mai performanta. Unul dintre modelele afisate pe site, preferatul meu, incorporeaza: procesorul Core I3-2120 Sandybridge 3.3 GHz 3MB S1155, 1.5TB HDD, 4GB RAM, Video GT430 PCI-EX 2.0 2GB DDR3.

Concluzii

Despre fiecare din cele de mai sus am scris si cu alte ocazii. Consider ca producatorul a facut niste alegeri destul de inspirate prin lansarea lor pe piata, plecand de la designul deosebit si pana la raportul calitate/pret.

Magazine recomandate: Cel.ro, LikeIt.ro, MarketOnline.ro (online) si reteaua de magazine a partenerilor nJoy (off-line).
Adresa Facebook: nJoyRO
Adresa twitter: @NjoyRO




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu