marți, 7 februarie 2012

Toate Canon-urile duc la Venetia

Incep articolul prin a va ruga sa raspundeti, intr-un exercitiu de imaginatie, la doua intrebari simple:

  1. Intr-un sondaj ce vizeaza parerea voastra despre aparate foto compacte (digitale), ati bifa Canon ca marca preferata?
  2. V-ar placea sa castigati un weekend romantic la Venetia?
Daca ati raspuns afirmativ la macar una din cele doua, atunci sunt sigur ca veti fi interesati de mai multe detalii privind campania al carei flyer e menit sa va trezeasca pofta de mai mult..

De Ziua Îndrăgostiților, F64 te trimite la Veneția!

Organizatorii

In spatele ideii faine sta echipa F64, niste oameni care se dedica sustinerii unei pasiuni (fotografia) pe care o impartasesc si eu in limita timpului si a resurselor financiare. Rezultatele muncii lor se pot observa foarte usor pe site-ul ce pune la dispozitia tuturor o multime de echipamente fotografice, aparate foto compacte si digitale, obiective, accesorii, cursuri/seminarii foto si multe alte chestii, chestiuni si chestiute.

Mecanism campanie

Cat ai zice foto, iti voi "dezvalui" cum stau lucrurile. Participarea la concurs presupune achizitionarea oricarui aparat compact Canon din oferta de aici in perioada 01 - 14 februarie 2012. Preturile sunt pe masura bugetului fiecaruia, plecand de la cel mai ieftin, care costa 239 RON (TVA inclus) - Canon Powershot A800 - Negru - 10 MP, Zoom Optic 3.3 x, LCD 2.5" - si terminand cu versatilul PowerShot G12

Canon PowerShot G12 Negru - 10 MPx, 5x Zoom optic, LCD 2.8"

Un punct in plus pe lista detaliilor care ar trebui sa va convinga sa faceti pasul potrivit, il constituie pachetele promotionale destul de atractive. E musai sa aruncati o privire prin ele, existand posibilitatea sa descoperiti cadoul potrivit pentru zilele ce urmeaza, indiferent daca esti in tabara Valentine's Day sau Dragobete.

Cat despre premiul cel mare, dupa cum v-ati dat lesne seama pana acum, acesta consta intr-un weekend prelungit (perioada e 28 Aprilie - 1 Mai 2012) pentru tine si perechea ta, intr-unul din cele mai romantice orase ale Europei, Venetia.

Bonus pentru bloggeri

Pe langa ceea ce v-am prezentat pana acum, mai trebuie sa stiti, in cazul in care detineti un blog, ca puteti participa si la campania Blogal Initiative, demers de pe urma caruia aveti posibilitatea de a castiga unul din cele trei premii a cate 100 de euro (in bani). Pofta ce-am poftit si eu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu