vineri, 17 februarie 2012

Quickies

  • #AUTOVOT2012 S-a incheiat recent. O cifra care spune totul: putin peste 8500 voturi. Printre ele si al meu. Marele Castigator: Ford Focus. Daca va intrebati.. nu mi-a iesit nici macar un piscot! Poate la anul..
  • O stire citita initial pe click.ro (preluata de la abc NEWS!) despre unul din posibilele efecte ale tigarilor electronice care, cu siguranta, nu sunt mentionate in manualele de utilizare incluse (cred!) in pachetele respective. Exista un inceput in toate! Discutabil cazul, veti zice voi.. Asa am zis si eu. S-ar putea sa avem dreptate. Pana atunci.. Grija la ce porcarii ieftine, sanatoase, bune, senzationale cumparati la preturi incredibile, mirobolante, minuscule, soc. S-ar putea ca alegerea sa va explodeze intre dinti.
  • O oferta buna pentru clujenii care vor sa iasa din casa: 1 RON in loc de 12 RON pentru un bilet de intrare la PATINOARUL FIESTA SPORT via profitam.ro. In momentul asta sunt aprox. 500 de oferte cumparate, iar oferta este limitata. Detalii despre locatie (adresa, program, preturi etc.) gasiti si pe patinoarfiesta.com
  • Folosesti un token (gadget care genereaza coduri, folosind un algoritm securizat) de la Banca Transilvania pentru internet banking? Nu stiu cum e pe la altii, dar la ei, in cazul in care ai "noroc" si ti se strica, inlocuirea lui poate deveni un proces sinuos, contra cost. Clientul e intotdeauna vinovat!
  • E totusi vineri. Ca sa nu inchei intr-o nota plina de energii negative, voi da share unui videoclip al naibii de amuzant. Bullseeeeeeye!


P.S.: STOP ACTA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu