sâmbătă, 2 iunie 2012

Produse testate 100%

Dileme

Ma credeti sau nu, pana de curand am stat intr-un con de umbra in ceea ce priveste nivelul de cunoastere al unui consumabil de baza folosit de imprimantele laser. E ceva ce, pentru un cunoscator, poate fi incadrat in categoria banalitatilor banale: cartusul de toner. Daca nu stiati, tonerul este o cerneala uscata sub forma de praf, compusa, in principiu, din oxid de fier, material plastic si carbon. Asta daca ar fi sa ne luam dupa una din definitiile gasite pe internet. Cum curiozitatea m-a indemnat sa sap tot mai adanc, am descoperit lucruri din ce in ce mai complicate pana la nivel de secret comercial. Are rost sa intram in formule si compusi chimici? La fel am zis si eu! O luam de buna pe cea mai simpla.

Trecand peste definitii si alte grozavii scrise, uneori, atat de marunt pe etichetele produselor incorporate in alte produse, care la randul lor sunt incorporate in alte produse, plecand de la ambalaj si pana la atom, ajungem la ceea ce ne doare. Titlul, desigur! Intrebarea, mai exact. Merita sau nu reumplerea/reincarcarea/refill-ul cu toner?
In incercarea de a va raspunde la aceasta intrebare, am dat peste un articol prezent pe blogul unei firme care activeaza in acest domeniu. Astfel de situatii impun orientarea catre acele siteuri in masura sa va ofere informatii concludente.

Operatiunea incarcare toner

Se ia tonereurope.ro, cateva idei, mai multe grame de exemple, se agita si se serveste la temperatura camerei.
Cum pretul este un factor care cantareste destul de greu in decizia finala, am cautat si am gasit intr-un final cateva cifre orientative legate de acest subiect. La capitolul alb/negru, lucrurile sunt cat se poate de ieftine, cum e si normal. Grijile incep sa creasca in momentul in care nevoile sunt mai.. colorate, preturile variind in functie de modelul de imprimanta si de o serie de alti factori mai mult sau mai putin importanti in economia subiectului, plecand de la zeci de RON si ajungand pana la sute de RON. Nu ma intrebati de paritatea toner Samsung/ toner HP. Ma depaseste genul asta de discutie..
Bun. Chestiile astea sunt valabile in cazul in care optati pentru reumplere. Pe langa preturile care se pot dovedi destul de piperate, mai exista si o serie de dezavantaje legate de procesul respectiv: manopera defectuoasa, calitatea indoielnica a materialelor folosite, timpul de asteptare.
Puteti evita aceste neplaceri folosind serviciile TonerEurope.ro, la preturi extrem de convenabile (incepand cu 59 RON - toner Canon), avand in acelasi timp garantia achizitionarii unor produse testate 100%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu