sâmbătă, 22 septembrie 2012

Job de.. vise

Ştiaţi că.. pe pleoapa superioară genele cresc în 3 - 4 rânduri şi sunt în număr de 150 - 200 de fire, iar pe cea inferioară 1 - 2 rânduri cu 75 - 100 de fire de păr.

Dacă pentru marea majoritate e un fapt divers, o chestie de cultură generală, pentru Moş Ene cunoaşterea lor e parte a unui "job" a cărui începuturi se pierd în negura timpului. Un job care presupune un bagaj de cunoştinţe destul de vast, calităţi, aptitudini şi responsabilitaţi pe măsura renumelui său. Sunt legende si legende, "locuri" în care imaginaţiei i-a fost acordată permisiunea să facă doar câţiva paşi într-o perioadă în care nu este însoţită de ţinerea de minte. E, şi e doar o presupunere, o înţelegere prin care se pastrează nealterat farmecul unei lumi... de vis, un spaţiu ce-şi deschide "porţile" doar în faţa inocenţei unui copil. Putem doar lansa ipoteze în legătură cu ceea ce se întâmplă în primele zile de viaţă. Cu siguranţă e ceva foarte interesant, mult prea interesant pentru a fi supus unei gândiri abstracte.

Cu siguranţă Moşul pe care vi l-am propus unei scurte evaluări profesionale are un CV impresionant. A fi responsabil cu miliarde de sprâncene si gene nu e o meserie prea uşoară. Lucrul cu tot felul de prafuri de somn e destul de riscant, dozarea şi administrarea lor fiind o operaţiune extrem de minuţioasă.
De aici pot apărea anumite situaţii mai puţin plăcute, concretizate în coşmaruri. Prin urmare, conştientizând acest aspect, s-au luat anumite măsuri suplimentare de siguranţă prin crearea unor spaţii optime de lucru.
Spre exemplu... Pentru cei micuţi, orientativ, am găsit niste patuturi si tarcuri pe nichiduta.ro. Sunt suficiente modele, gândite special pentru a crea o situaţie win-win.
Pentru cei mari... Eh! Fiecare după cum îi dictează spaţiul şi celelalte elemente care ţin de confortul personal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu