miercuri, 23 mai 2018

Brandul de aparate de climatizare AIRWELL

1947 - Începutul povestii lui Airwell, un brand francez de aer condiționat.
1950 - Firma a dezvoltat și a început producția în masă a primei unități de aer conditionat, pentru a oferi condiții climatice excepționale, dedicate în principal piețelor europene și africane.
1970 - Airwell a dezvoltat o unitate de sistem împărțită prin divizarea unităților de aparate de aer conditionat de bază în două părți.
1982 - Compania a conceput și a produs prima gamă europeană de sisteme de perete, inclusiv telecomandă electronică, un ventilator de înaltă tehnologie cu debit de înaltă tehnologie pentru niveluri scăzute de zgomot și compresoare rotative.
1998 - Grupul a achiziționat instalații de producție în China (Shenzhen).
2013 - Compania a lansat unicul și exclusivul call center dedicat și clientului final.
2014 - Airwell a creat un centru de prezentare și training în Franța și în întreaga lume.
2015 - Airwell a lansat noul serviciu de comandă online.
2017 - Airwell isi sarbatoreste aniversarea a 70 de ani si isi creeaza subsistemul France Airwell Distribution.

Certificările firmei Airwell

ISO - Airwell Residential este recunoscut pentru fiabilitatea sa. O gamă rezidențială și comercială de produse cu o calitate excelentă care oferă clienților lor un avantaj foarte mare pe piața aerului condiționat. Prezent în întreaga lume, Airwell Residential aplică standarde de calitate diferitelor sale locuri de producție și se străduiește să le îmbunătățească continuu.
Performanțele aparatelor de aer conditionat Airwell Residential îndeplinesc standardul EN14825 (standard energetic sezonier).
Locațiile Airwell de producție rezidențiale sunt certificate ISO 9001 și ISO 14001, precum și de cele mai multe dintre certificările recunoscute.

EUROVENT - Airwell Residential contribuie la programul de certificare Eurovent.
Certificarea Eurovent atesta performanțele gamelor sale (Splits și Multi Split cu cel puțin două unități interioare) conform standardelor europene și internaționale. Jocul concurențial comun pentru toți producătorii permite creșterea integrității și acurateței evaluărilor performanțelor industriale.

MARCAJUL CE - "Marcajul CE" a fost introdus în conformitate cu legislația europeană de armonizare tehnică. Este obligatorie pentru toate produsele care intră sub incidența uneia sau mai multor directive europene care o prevăd în mod expres și garantează libera circulație a acestor produse în întreaga UE.

Airwell efectuează controale și teste care să asigure că produsele sale respectă cerințele esențiale, în special cele referitoare la sănătate și siguranță, așa cum sunt stabilite în directivele relevante.

Expertiză de calitate și.. franceză

Airwell este expert istoric francez în domeniul aerului condiționat și al încălzirii, are unul dintre cele mai mari retele de aer condiționat instalate în Franța. S-a incercat sa se multiplice inovațiile pentru a îmbunătăți confortul în încăperi, chiar și în condiții extreme de temperatură și umiditate.
Cu 70 de ani de experiență, Airwell are în centrul preocupărilor sale bunăstarea omului în locul său de viață: în interiorul său și în mediul său.

SERVICE

Ca furnizor de soluții, incearca sa proiecteze soluții unice cu partenerii de distribuție și cu instalatorii autorizați, pentru a răspunde cel mai bine așteptărilor clienților. Împreună, cu clientul construiesc o relație de durată: consiliere pre-vânzare, disponibilitate de produs, suport tehnic și de vânzări .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu