vineri, 4 mai 2018

De ce Analko Aluminium este cea mai bună în domeniu?

Analko Aluminium este una dintre cele mai renumite firme de acest gen din România și Grecia și se poate mândri cu peste 40 de ani de muncă asiduă în spate, timp în care a reușit să satisfacă în mod pozitiv toate cerințele și necesitățile clienților. Printre cele mai importante servicii pe care compania le oferă, trebuie menționate: anodizarea, vopsirea în câmp electrostatic, sublicromia, prelucrarea și fasonarea metalelor, mai exact tăierea, îndoirea și perforarea. Este, deci, un nume foarte cunoscut în ceea ce privește necesarul de confectii metalice industriale, căci aplicabilitatea acestora este foarte vastă, regăsindu-se în toate domeniile.

Analko Aluminium Industry a apărut în România în urma unei strategii de dezvoltare externă și, în acest moment, are un sediu propriu de aproximativ 15000 mp și a reușit să fie printre cele mai bune companii de acest gen din Europa datorită ajutorului și experienței oferite de firma mamă.



Printre serviciile și produsele oferite clienților, trebuie menționate:

- vopsirea în câmp electrostatic a profilelor de aluminiu;

- fabricarea de uși metalice, uși de garaj, uși antifoc, rulouri, plase pentru insecte;

- ambutisarea și ștanțarea tablelor din aluminiu, inox sau oțel;

- prelucrare bond;

- debitare tabla CNC - confecții metalice de uz civil și industrial;

- prelucrări metalice și sudură.

Succesul afacerii este datorat în mare parte credinței conducerii companiei, conform căreia atunci când cei din conducere investesc în angajații lor, ajutându-i să își dezvolte aptitudinile și să își descopere calitățile, atunci aceștia vor putea oferi la rândul lor servicii și produse de cea mai înaltă calitate.



Analko a reușit să își mărească numărul de clienți care pleacă satisfăcuți datorită calității serviciilor oferite pe care se pune mare preț, dar și prețurilor avantajoase, dar au reușit, mai mult decât atât, să își diversifice clienții ce aparțin unor domenii diferite, în așa fel încât să ajungă rapid în topul celor mai bune companii ce activează în domeniul confecțiilor metalice, datorită profesionalismului de care au dat dovadă.

Printre cele mai importante scopuri ale companiei sunt întâmpinarea nevoilor fiecărui client și asistența oferită de către specialiștii companiei în cazul în care este necesară, dar și cercetarea și adoptarea a noi produse inovatoare, dar și o continuă investiție în echipamentele tehnologice.

Datorită acestei nevoi de continuă dezvoltare, a fost printre primele companii din Grecia care a folosit metoda sublicromiei, mai exact vopsirea profilelor de aluminiu pentru a avea un efect de lemn. De asemenea, Analko Aluminium folosește utilaje de ultimă generație pentru a ajunge la cea mai bună variantă pe care o poate avea produsul finit.

Bazându-se pe experiența companiei- mamă, dar și pe sprijinul continuu ce i se oferă, Analko Aluminium București a reușit într-un timp foarte scurt să deschidă o secție de confecții metalice și fasonare a tablei, iar un an mai târziu să finalizeze încă o linie automatizată de vopsire în câmp electrostatic a aluminiului și fierului.

Certificatele emise de firma internaționala Qualital stau mărturie faptului că Analko Aluminium este o companie de producție ultramodernă care urmărește constant nevoile și așteptările pieței și ale clienților.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu