luni, 9 februarie 2009

Marijuana legalizata

Astazi 30.01.2009 Guvernul Romaniei a adoptat prin ordonanta de urgenta noua lege, conform carei marijuana devine legala, iar consumul sub orice forma al acestei substante se poate face in locuri special amenajate sau in spatiile personale. Este interzis totusi consumul in spatii publice. Prin aceasta masura se doreste diminuarea traficului cu droguri, aceasta substanta putand fi achizitionata incepand de maine de la orice magazin care vinde tigari. Concurenta pe piata se dovedeste a fi mare, iesind din ceata 4 firme producatoare: "Verde", "Get ON", "African bush" si "Light this shit!" iar firma Marlboro a anuntat ca va deschide o noua linie de productie pentru acest produs. In ceea ce priveste nivelul de risc al acestei substante, s-a observat ca alcoolul este factor mult mai periculos decat marijuana.

Dar ce a determinat pe guvernanti sa adopte aceasta lege tocmai acum? Un reporter times.ro a aflat acest lucru direct de la domnul Emil Boc: "Vrem niste romani mai relaxati, mai veseli si mai optimisti pe timp de criza. Devenisera cu totul si cu totul deprimati, iar alcoolul nu mai e o solutie. Daca putem si noi face ceva pentru a imbunatati starea lor de spirit...cred ca acesta este cel mai bun lucru".
sursa : times.ro
L-am primit ca mass astazi. Ma intreb cati l-au luat de credibil, mai ales ca apare in Zona libera a site-ului?!
P.S:
ZONA LIBERA... de inhibitii, de sabloane, de banalitati. Zona in care TU esti jurnalist de fictiune.

Aici esti invitat: sa dai stiri false, sa iti inchipui ce va aparea in ziar maine, sa contruiesti subiectul bomba al zilei si sa te declari cel mai bun jurnalist de fictiune.

Aici nu ai voie: sa fii plicticos, serios, obositor si sa faci copy/paste din alte publicatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu