marți, 17 februarie 2009

Sunetul secret

Prin 2006 daca nu ma insel, Magic FM a avut un concurs similar- "sunetul magic". A venit randul celor de la EuropaFM sa organizeze ceva asemanator ca idee. De la cuburile de branza topita, la prosoapele din hartie si la 9300 de euro cat valoreaza astazi problema a zeci-sute de mii de romani. Mecanismul e simplu: se porneste de la 1000 de euro si pe masura ce raspunsurile celor care intra (dificila sarcina) in direct, nu corespund cu ceea ce e pe hartiuta "secretarei", se mai adauga 100 de euro. Pic, pic se face mare! Daca e ce ma gandesc eu, nu se va ghici prea curand.. Misteeeeeer.. E doar o parere ca multe altele la care am renuntat intre timp din cauza nepotrivirii cu indiciile zilnice. Bafta celor care se hotarasc sa participe.. E nevoie de mult noroc.
Tips and tricks: 1. exista un decalaj de timp intre streamingul audio de pe PC si ceea ce se aude in castile/aparatele de radio obisnuite. Un aspect util daca e sa ne gandim la miile de degete a caror rapiditate hotarasc cine intra sau nu IN DIRECT. Restul e problema voastra..
Later Edit: "deschiderea unei cutii din carton de cereale". Eu unul m-am gandit la cu totul altceva, dar ca multi altii care s-au invartit si in jurul acestui obiect, m-am indepartat de el prin prisma indiciilor. Chestie de interpretare si putin noroc. Concursul continua..

2 comentarii:

  1. Buna seara ! Pe mine m-ar interesa daca exista un decalaj intre timpul real si sunetele auzite la radio ! Cu alte cuvinte, momentul in care DJ-ii emit sunetele, vorbesc coincide cu receptarea semnalului de catre auditor ? Sau exista o intarziere de receptie de cateva secunde ? Multumesc ! Gabi

    RăspundețiȘtergere
  2. Decalajul tine de legile streamingului si favorizeaza poporul ascultator de radio clasic. E chestie de cateva secunde, dar suficient cat sa nu mai ai sanse la prinderea legaturii si cum multi suna si in afara concursului, e clar ca devine loterie..

    RăspundețiȘtergere