miercuri, 1 aprilie 2009

Premii

Au aparut premiile pentru cei care vor sa participe la concursul Clujul prin ochii tai:
premii de la Radio Impuls (carti,filme), Cumicu (cd-uri cu muzica "In dulcele stil clasic" si "Indiferent"), Vescan (cd-uri cu muzica "Dansez cu pozele vechi") si Sagrada Familia (cd-uri cu muzica si tricouri).
Voi continua sa ii promovez aici in limita traficului, dar si prin alte zone online. Timp este suficient, idei de promovare destule si..intr-un concurs, banii nu reprezinta chiar TOTUL. E o motivatie, dar nu si un element esential. Am participat activ la multe activitati dintr-astea, deci imi permit un comentariu obiectiv. La multe din ele am fost putin dezamagit, dar au fost cateva in care desi nu am avut castiguri nemaipomenite/socante/extraordinare, am ramas placut impresionat de respectul si atentia celor din "staff-ul" de organizare.

Un comentariu:

  1. Atat eu cat si colegul meu iti multumim pentru promovarea acestui concurs si ne bucuram ca suntem sustinuti, spre surprinderea mea, de personalitati din lumea urbana clujeana (Cumicu, Vescan, Sagrada Familia,etc.) care au dat dovada de caracter si mult bun simt, oferindu-ne CD-uri cu muzica, tricouri... le multumesc inca o data si o sa o fac de cate ori o sa am ocazia. Sa speram ca pe viitor vom reusi sa atragem mai multi participanti si sa obtinem sprijinul mai multor clujeni si nu numai.
    Inca o data iti multumesc pentru promovare si te asteptam cu un articol ;)

    RăspundețiȘtergere