miercuri, 16 decembrie 2009

Exercitiu de imaginatie

NewsFlash

Suntem in viitorul nu atat de indepartat. Lumea e intr-o continua schimbare.
Bazat pe un program anterior sustinut de guvernele mai multor state ("Rabla"), dar si pe o adaptare a unei surate mai mici, dar in cu totul alt domeniu, "Tranzistorul" se bucura de un real succes in randul consumatorilor de inovatii in tehnologie.
Surse oficiale au declarat ca tinta proiectului ramane in continuare strangerea televizoarelor si calculatoarelor vechi (deseuri electrice si electronice), pastrate, conform unui studiu publicat recent, din nostalgie (a se citi si saracie).
Misiunea "Tranzistorul" presupune acordarea unui discount de 25% clientului care preda aparatul/aparatele vechi, discount a carui valoare se scade din pretul unui notebook care integreaza cele mai noi si eco functii. Partener principal al campaniei: ASUS.

Mi-am permis sa improvizez, plecand de la ultima proba din cadrul concursului SuperBlog 2009.
Crezi ca va reusi notebook-ul sa inlocuiasca televizorul in viitorul nu atat de indepartat, ca o solutie versatila si portabila?
Asta e tema. Raspunsul mai pe sleau: NU! Cele doua vor continua se coexiste in casa, biroul, spatiul fiecaruia. Ca va exista o evolutie in ceea ce priveste SuperFunctiile, e alta poveste. Una nu o va exclude pe cealalta. Parerea mea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu