miercuri, 9 decembrie 2009

KO Winter Drift


Odata cu lansarea notebook-ului de gaming ASUS G51J 3D, primul notebook din lume cu NVIDIA® 3D Vision, a fost anuntata in premiera nationala intentia unei echipe de specialisti in programare, modelare 3D din Cluj-Napoca, de a oferi impatimitilor de jocuri cu masini de curse, posibilitatea de a-si testa abilitatile in cel mai nou si plin de adrenalina produs autohton: KO Winter Drift.
Prezent la eveniment, am avut ocazia sa aflu cateva detalii despre scenariul jocului si sa urmaresc un teaser destul de interesant cat sa-mi trezeasca hormonii automobilistici.

Inainte de a va dezvalui detaliile despre locatiile, masinile, OST-ul ales, nu trebuie sa uitam ca Main Event-ul l-a constituit promovarea calitatilor hi-tech incorporate de ASUS G51J.
  • procesor Intel Core i7;
  • placa video GeForce GTX 260M cu 1 GB de memorie video DDR3;
  • tehnologie 3D NVIDIA® 3D Vision™;
  • tehnologie audio EAX Advanced HD 4.0 3D;
  • sunet surround CMSS;
  • ecran de 15.6" cu frecventa de 120 Hz.
Astea fiind scrise, sa trecem la scenariul jocului KO Winter Drift.

Locatia

Surprinzatoare si neobisnuita. Toata povestea se va consuma in orasul Cluj-Napoca si imprejurimi. S-a lucrat foarte mult la grafica, scopul urmarit fiind redarea cat mai exacta a strazilor si cladirilor.

Poate cea mai tentanta zona pentru amatorii de "liniute", Autostrada Transilvania, face si ea parte din "arsenalul de kilometri" pusi la dispozitie de producatori.

Parcul auto

Noutatea este adusa de includerea in peisaj a modelului de competitie Dacia Duster V6, 350 CP, cu caroserie din fibra de sticla. Cu celelalte ne-am obisnuit deja (cand spun asta ma gandesc la cei care au experienta Need for Speed Racing Game), ele intrand in categoria veteranilor caliti in sunetul cailor putere chip-uiti : BMW, Audi, Mercedes, Mitsubishi, Seat si multe altele. La capitolul asta am primit asigurari ca nu vom fi dezamagiti.
Pe partea de tuning s-a tinut cont de ultimele aparitii in materie de body kit-uri si alte "Optionale".

OST

In alcatuirea unui playlist s-a preferat colaborarea cu trupe autohtone de rap si rock.

Intriga

Scopul tau este sa ramai liber si in viata. Rupt dintr-o lume a crimei organizate (furturi de masini de lux), esti in permanenta pe picior de fuga de politie si de cei a caror incredere ai "tradat-o" prin abdicarea de la un stil de viata obscur. In plus, ai plecat cu ceva ce le apartinea: acte, CD-uri continand informatii, poze si filmari ale afacerilor murdare la care ai luat parte in trecut ca sofer. Multe din ele faceau parte dintr-un plan al celui care aspira la sefia organizatiei.
Rasturnari de situatii, urmariri, adrenalina, viteza, indemanare intr-un decor alb, de iarna.
Multa zapada si multi cai putere sub capota masinilor modificate - KO Winter Drift!

Articol participant la concursul SuperBlog2009.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu