joi, 13 mai 2010

Concurs

Ce-i drept, e un concurs mai mic, adaptat perioadei prin care trecem cu totii. Unii mai mult, altii mai putin... Pana se gandesc cei de pe Facebook (am incercat sa testez piata) sa imi dea START, uitati cum sta treaba: cei de la servus_cluj s-au hotarat in cele din urma sa faca publice data/ora/locul desfasurarii a ceea ce anuntam mai jos, si anume super concertul IRIS. E pe 6 iunie, ora 20.00, in parcarea Sigma Center. Buuuuuun! So... Prin urmare, datorita faptului ca, din cauza si restul, nu voi participa la eveniment, vreau totusi sa ofer unui doritor/fan posibilitatea de a lua doua bilete (legitimatia si bratara de acces) moka. Pentru el/ea si inca un/o prieten,-a. M-am gandit ca asa e cel mai bine.

REGULAMENT sau SCURT SI LA SUBIECT:

Perioada de desfasurare:
14 mai 2010 - 26 mai 2010 (inclusiv)

Modul de desfasurare:
Inscrierea se face prin intermediul formularului pus la dispozitie mai jos. Participantii vor primi un numar unic de inregistrare, numar care intra la extragerea finala.

Premii:
Ceea ce ofer sunt doua bilete (legitimatia + bratara) la concertul IRIS.

Anuntarea si acordarea premiilor:
Pentru extragerea numarului norocos voi folosi "mana" celor de la random.org. Fericitul posesor al biletelor va fi anuntat tot pe aceasta pagina, in data de 28 mai 2010. Inmanarea premiului se va face personal.

IMPORTANT!

Imi rezerv dreptul de a modifica oricand prezentul mic-REGULAMENT in cazul unor situatii care nu tin in mod expres de subsemnatul.

Bafta!

























Name:




Email Address:




Date of Birth (dd/mm/yyyy)









Get your own free form like this one.

Konkurs.ro - Concursuri si promotii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu