luni, 24 mai 2010

Raport de evaluare

Cei care ma urmariti stiti deja ca am pus la bataie o invitatie dubla la concertul IRIS din Cluj-Napoca via servus_cluj. Situatia de pana acum: 23 de inscrisi. Inca putin si anunt castigatorul sau castigatoarea, in conditiile pe care le-am afisat mai in josul paginii.

Aici a fost *un Widget. A fost si nu mai este! [*a fost doar trial, iar asta a insemnat ca, dupa expirarea perioadei de gratuitate, accept -NU- sa mi se bage reclame pe gat (?!?)]


La agatat de Persoane Interesa(n)te

Un raport nu e suficient de raport pana nu are si statistici. Uite una bucata grafic:

GRAFIC
fig. fara numar


Legenda:

Series 3 = nu ne intereseaza (e doar de decor);
Series 1 = reprezinta evolutia interesului pentru oferta In cautarea lui 14 & Co. Observati cresterea de pana la 60%. In varful ei, daca dati un Zoom, veti descoperi o insiruire de 10011110001011....n care sarbatoreste ceva. Pe masura ce va mutati atentia spre dreapta veti vedea cum PR-ul nu si-a revenit din mahmureala de la cheful de 60% si cum... dupa cateva zile... Partieeeeee!

Mda! Banuiesc motivul lipsei acute de interes (vezi figura fara numar). Zelistul si ceea ce apare mai in subsolul paginii duc banuiala spre implinire si confirmare, insa oferta e nelimitata ca perioada. Usa e larg deschisa.
Va reamintesc. Jocul e simplu si gratuit. Iti dau biletul si ocupi un loc'sor in lista mea pentru cadouri. Astept propuneri pentru a face jocul si mai interesant. Voi primii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu