luni, 10 ianuarie 2011

Economiseste cu CISS Revolution

V-am introdus nu cu mult timp in urma in lumea CISS. Articolul de atunci (hint: noiembrie 2010) si cel de acum vin sa construiasca o mai buna imagine asupra sistemului Continuous Ink Supply System (Sistem de Alimentare Continua cu Cerneala).

Inceputul de an e vazut de multi ca ocazia perfecta pentru a pune in practica idei noi, de a schimba in mai bine, de a evolua pe baza experientei anterioare. In cazul nostru asistam la "maturizarea" unei afaceri conturata in urma cu trei ani, proces care se coace printr-o titulatura desprinsa parca din seria de filme Star Wars: CISS Revolution. O asociere interesanta pentru mine si o alegere inspirata pentru cei pe seama carora voi scrie urmatoarele randuri.

Semne bune CISS Revolution are
Daca e sa observ un prim aspect pozitiv as face-o referindu-ma la functionalitatea si utilitatea site-ului. Asezarea in pagina, cantitatea si calitatea informatiilor oferite cititorului si in cel mai bun caz clientului sunt cateva din motivele care m-au determinat sa dau o nota maxima. Mi-a placut ambalajul, hai sa vedem cum se prezinta continutul mai pe exemplificate.
Filozofia de vanzari este una sanatoasa si nu pot trece mai departe pana nu subliniez acest aspect printr-un citat: "Nu doar vindem niste produse, ci dorim ca cei ce cumpara de la noi sa fie informati, multumiti si satisfacuti." Muzica de calitate pentru urechile noastre.
Oferta, preturile, serviciile incluse in pachet sunt chestiile care ne dor cel mai tare atunci cand ne decidem sa facem trecerea la next level in materie de print. Cerintele noastre nu sunt niciodata exagereate, doar intemeiate. Ni se cuvine totul, nu?! Ia un loc de fund si hai sa descoperim impreuna ceea ce ofera CISS Revolution.

Imprimante si multifunctionale cu CISS preinstalat
Pentru a inlesni procesul decizional, echipa care struneste afacerea ti-a luat-o inainte si a facut o selectie de imprimante si multifunctionale inkjet EPSON, BROTHER, HP, s.a. in functie de cerinte si nevoi (acasa, birou, fotografice, sublimare), cu posibilitatea de vizualizare sub forma de lista sau matrice, sortare in functie de pozitie, nume si pret.

Sisteme CISS
Sistemul CISS este conceput si gandit sa actioneze ca un izvor de cerneala pentru imprimante (reumplere nelimitata) ajutand la economii de peste 90% din costurile de printare raportat la sistemele clasice. Daca acest aspect nu te inmoaie, in mod sigur o vor face avantajele enumerate pe site. Cel mai tare e cel legat de protejarea planetei si resurselor acesteia prin economia de energie, reducerea cantitatilor de plastic si alte elemente chimice, metalice aruncate la gunoi.

Cerneala
Un sistem CISS fara cerneala este un sistem nefericit. Cum o mana spala pe alta, oferta este una compatibila cu restul ofertelor prezentate pana acum. Nu-ti mai ramane decat sa o alegi pe cea potrivita tie. Daca ai dificultati in luarea deciziilor, o intreaga "armata" de specialisti iti sta la dispozitie.

Medii de printare
Oamenilor astora nu le place sa lase lucrurile pe jumatate facute, asa ca s-au gandit si la transpunerea pe hartie, etc. a ideilor, planurilor, operelor noastre. Mai pe englezeste all-in-one.

Sa recapitulam, zic: sisteme, cerneala, medii de printare de calitate avem, suport sub diferite forme avem, garantia se acorda conform legii 449/2003, capitolul 5 art. 16 si politicilor comerciale ale producatorilor... bun... cam asta e coloana vertebrala a unei firme si a unei afaceri despre care cu siguranta vom mai auzi pe parcursul acestui an.

Pe mine sigur m-au convins ca reprezinta o solutie la capitolul numit printare la maxim. Pe voi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu