sâmbătă, 6 august 2011

iBlog, iParte

Dacă poştaşul sună întotdeauna de două ori, creativitatea, în schimb, sună și fuge, sună și fuge etc. Cam la fel ca și copii care sună la interfon de dragul unui „joc” prea puțin apreciat de oamenii mari. Știți voi.. Jucăria aia care „vorbește” porcos dacă se apasă butoanele la nimereală.

Introducerea asta, despre Măria Sa Creativitate, m-a făcut (încurcate sunt căile analogiei) să asociez Blogal Initiative unui personaj carismatic al cinematografiei americane: Master Yoda -"May the force be with you." (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace). Acu'.. Fiecare după cum îi cântă muza!

Bun! Trecând la subiect, trebuie să vă dezvălui faptul că ideea articolului atârnă de-un brief al unei campanii marca quickmobile.ro, campanie aflată în strânsă legătură cu Master Blogal Initiative. Nimic nu este la întâmplare, iar ceea ce urmează să scriu.. formează o ecuație de trei simplă cu o cunoscută: set curățare ecran CELLY SCKIT01 UNIVERSAL. Am fost poate prea tranșant, însă unele lucruri sunt și trebuie să rămână simple. La fel ca preferințele mele de blogger în materie de gadgeturi, accesorii, diverse.

Deși am fost tentat - ceva absolut normal - să-mi pun la bătaie iDorințele mai mult sau mai puțin iRealizabile, mă iLimitez (posesorii de iPhone sigur apreciază repetiția) la ceva ce se întinde de la nivelul privirii până la genunchi și puțin mai departe cu câțiva centimetri: tastatură și monitor.

Nicicând viitorul nu a fost atât de aproape. E și ele cu nevoi, iar dacă e să cercetez în amănunt situația, aș zice că țin în față un adevărat Meniu. Dacă mijlocitoarea literelor, cifrelor și altor chestii aici prezente m-ar trage de unghii ca pedeapsă pentru grija pe care i-o port, despre monitor pot spune că este un privilegiat al soartei. Mâneca este un avantaj considerabil pentru el. La capitolul acesta al "creativității" stau destul de bine și aș putea oricând să iau o acadea la ceva concurs pe teme mai puțin igienice.


Cam așa arată produsul respectiv și pot spune că este 100% potrivit nevoilor unui blogger care își petrece mare parte din timpul liber în fața PC-ului. Mănâncă, iubește, joacă-te pe „spinarea” lor, însă poartă-le de grijă. Kitul conține o soluție de curățare pentru ecran asemănătoare cu un preparat cosmetic lichid, puțin alcoolizat, pânză din mâneca unui tricou 100% bumbac (sic!) și o perie atent studiată, testată de specialiști în laboratoare dotate cu aer condiționat. O combinație 3 în 1 extrem de periculoasă pentru microbii mai puțin agresivi. Prețul sub care se comercializează pe quickmobile.ro e de 29.90 RON (TVA inclus). Un chilipir în toată regula.

Cred, și cu asta închei sesiunea de shopping online, că am fost o „masă” ușoară pentru cei aflați în „post financiar”. Adevărul e că mai ușor renunți la 3 pachete de țigări decât la aprox. 300 în favoarea unui iPad2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu