miercuri, 4 martie 2020

Cum se curăță bijuteriile din aur

Puteți curăța aurul cu apă și săpun, dar funcționează cel mai bine pe bucăți de aur care sunt simple și libere de alte pietre prețioase (cum ar fi un lantisor din aur , o pereche de cercei Hello Kitty din aur sau un inel simplu.) Pentru a vă curăța aurul cu apă și săpun, umpleți un bol mic cu apă caldă, nu fierbinte, și câteva picături de săpun. Puneți bijuteriile în amestecul de săpun și apă și lăsați bucățile să se înmoaie aproximativ 20 de minute. După înmuiere, utilizați o cârpă curată și uscată din bumbac pentru a vă usca bijuteriile și lăsați-le să stea pe un prosop pentru a se usca complet înainte de a le purta din nou.
Această metodă vă scăpă de toate uleiurile din produsele de înfrumusețare și uzura obișnuită de zi cu zi, care face ca bijuteriile tale din aur să devină lipsite de strălucire și este un mod foarte simplu și rapid de a readuce frumusețea aurului tău.

Curățarea bijuteriilor din aur cu pietre prețioase

Dacă bijuteriile din aur includ pietre prețioase, le puteți, încă, curăța acasă, fără teama de a deteriora pietrele sau metalul preţios. Lucrul important de reținut despre acest tip de bijuterii din aur este că: NICIODATĂ să nu le scufundați în apă, deoarece apa poate rămâne pe metal, rugini sau decolora pietrele dvs., sau deteriorarea și pierderea lor, în timp.

Pentru a vă curăța bijuteriile din aur cu pietre prețioase, urmați pașii de mai sus, dar în loc să scufundați piesa în vasul cu apă și săpun, folosiți o cârpă curată și uscată, care a fost umezită cu amestecul respectiv. Folosiți cârpa pentru a vă curăța bijuteriile din aur, frecând ușor peste pietrele prețioase și lăcașul acestora. Utilizați o cârpă separată, ușor umedă, care nu a fost înmuiată în săpun pentru a clăti bijuteriile.

După ce ați terminat, puneți bucățile în sus pentru a le permite să se usuce. Așezarea lor cu susul în jos va permite ca orice rest de apă rămasă pe bijuterii să se scurgă fără să provoace deteriorarea pietrei și aceasta să rămână prinsă în decor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu