marți, 3 februarie 2009

Jobster

Afacerea e simpla: noi punem la dispozitie emisiunile noastre, cu toata puterea lor si la radio si la tv, texte, imagini etc, iar de la voi cerem: hosting, webdesign, administrare, tot! Retineti ca nu suntem foarte interesati de partea materiala (nu vrem sa facem averi din site) ci doar ne dorim un produs bun, care sa semene cu ceea ce facem noi acum! Persoanele care se cred capabile (firmele mici si cu creativitate au un avantaj), sa ne scrie si sa ne uimeasca la cronica@primatv.ro

La emisiunea televizata avem nevoie de reporteri si corespondenti cu mai multe perechi de oua si care sa nu posede una bucata de trecut rusinos! Vrem in Bucuresti, dar si corespondenti din tara! Salariile, pe criza asta, sunt atractive si libertatea de exprimare garantata! Ma gasiti tot la cronica@primatv.ro
sursa: serbanhuidu.ro

Nu suna rau pentru cei care au nescio qualis studii/experienta in domeniu (reporteri, corespondenti) sau vor sa isi puna semnatura pe viitorul look al Carcotasilor in materie de hosting, webdesign, administrare, idei inovative.
Mi-am bagat, cu ocazia asta, coltii mai adanc in ceea ce a scris Serban si trebuie sa imi afirm pozitia de "aprob pozitiv" cum spunea Nae Ipingescu al lui Caragiale.. Site-ul in haina branduita de teamul tree.ro nu prea are personalitate, refresh in design, nimic nou de ceva vreme.
Din cauza dezinteresului, a proastei administrari si a altor lucruri care nu tin de noi, ca nu suntem nici informaticieni, nici nu ne ocupam de businesuri in domeniu!
( Serban Huidu says)

Aprob si dezaprob intr-o oarecare masura. Nu stiu cum se lucreaza in domeniul asta, dar cred ca vina e de ambele parti. Presupun ca "pomul web" a fost deschis pentru sugestii.. Fac un proiect, il prezint, place/nu place, se pot aduce modificari. Vreau ca si client sa fie asa, sa fie asa, sa aibe aia si aia. Imi dau cu presupusul si risc sa gresesc. De vina e politica si efectul ei de conspiratita cronica! a, b, c, d sunt situatiile pe care le am in minte. Eu am pus aici doar d-ul, dar cred ca e genul ala de intrebare cu mai multe variante de raspuns.

 'om trai si 'om vedea!

2 comentarii:

  1. Salut, da add la urbancj@yahoo.com sa vorbim ceva !


    Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  2. conversation_with@yahoo.com . Apare si la profil. Numai bine si tie!

    RăspundețiȘtergere