sâmbătă, 5 decembrie 2009

Aion™ II - The Element

Intro...

Aion, lansat in Romania simultan cu restul Europei, pe 25 septembrie 2009, este un fantasy MMORPG oferit de compania NCsoft. In Aion, jucatorii sunt impartiti in doua tabere: The Chosen (ingeri) si The Fallen (demoni). Tower of Eternity este o poarta catre Abyss si functioneaza si ca portal intre dimensiuni. Povestea jocului incepe atunci cand Dragonii din Abyss sunt treziti la viata si cauta razbunare impotriva ambelor lumi. De aici porneste un conflict de proportii epice, iar jucatorul face primii pasi inspre salvarea lumii careia ii apartine.

Aion™ II - The Element

Batalia pentru suprematie continua in cea de-a doua parte a jocului de tip MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game) distribuit in Romania de TNT Games in cadrul unui eveniment la care au participat si reprezentanti ai NCsoft. Ziua lansarii a fost una special aleasa, mai ales ca a coincis cu un concert al trupei Evanescence in Romania, trupa care a contribuit la OST-ul Aion 2 alaturi de Yang Bang Ean / Ryo Kunihiko.
Revenind la scenariu, trebuie mentionat faptul ca in prima parte se face o introducere (optionala, sub forma unui film scurt) a jucatorului in lumea fantastica a versiunii mai vechi, urmat apoi de un preview a ceea ce urmeaza sa fie un Quest plin de actiune, arme si skill-uri noi, grafica superb detaliata si personaje antrenate intr-o confruntare apocaliptica pentru obtinerea The Element.
Alege-ti tabara sub blazonul careia vrei sa lupti, creeaza aliante, pentru ca te asteapta o experienta vizuala captivanta, la capatul careia cei mai puternici vor descoperi "arma suprema"...

Articol participant la concursul SuperBlog 2009.

Later Edit
Imaginea atasata articolului urma sa arate altfel, dar cum nu mi-a placut rezultatul final, prefer sa va explic in scris modificarile pe care le-am planuit: in mare .png-ul ramanea la fel cu singura diferenta ca jumatatea de aripa din dreapta (privita din fata), stanga (privita din spate) era neagra. Jumatate alba, jumatate neagra. Ideea nu ramane pe banca de rezerve, urmand sa lucrez la ea, sau sa rog pe cineva cu mai mult simt artistic sa ma ajute.

3 comentarii: