marți, 29 decembrie 2009

Dupa munca si rasplata










Desi au fost trimise cu intentia de ajunge pana de Craciun, Posta se supune in continuare unei reguli de aur: incet, ieftin si sigur, desi partea cu sigur e nesigura. [sic!] Intentia a ajuns oricum inaintea coletului, e-mailul primit in urma cu mai bine de o saptamana anuntandu-l ca o surpriza placuta de sarbatori. L-am desfacut si m-am bucurat ca un copil. Le multumesc din suflet celor care au contribuit la el, inclusiv pentru punga de cadouri branduita Toyota, chiar daca nu apare in poze, dar si pentru banda tip scotch care mi-a dat batai de cap la desfacerea pachetului (motiv pentru care punga de cadouri a avut de suferit).

10 comentarii:

  1. Felicitari pentru cadou! Sa le folosesti sanatos ;)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu de ce spui asta... M-am asteptat la rapunsul tau. Crede-ma ca in ultima vreme am invatat sa ma multumesc si cu putin, dar asta e alta poveste. Astept si eu in continuare rezolvarea contestatiilor participantilor la SuperBlog 2009 pentru a-mi primi voucherul.

    RăspundețiȘtergere
  3. ai primit aviz pentru diploma? ca si eu o astept :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am primit aviz pentru colet. Am sunat de doua ori la Posta pentru a intreba de el si am ajuns sa platesc si taxa de magazinaj desi cutia postala mi-e goala. Posta Romana sucks! Data viitoare cred ca le fac reclamatie, lucru pe care puteam foarte usor sa-l fac si astazi: pachetul era deteriorat, scotand in evidenta, in toata splendoarea ei, coada unei tigai Thomas Rosenthal... Penibil, dar s-a compensat prin scuzele doamnei de la ghiseu. Plus ca e dupa Craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu intrebam mai mult de diploma ca nu cred ca primeste toata lumea tigai de la Real. Eu sunt pe locul 18 nu stiu daca ajung si la mine. Ai avut cumva punctaj de 99 la Real ca poate de asta ai primit, ca era faza la inceput ca dadeau si la urmatorii 5 cate ceva, asta a fost la 2 probe dupa cand am avut si eu 99 de puncte tzapa :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu si tigaile mele! :)) Am fost in lista celor care au primit un bonus sub forma de premiu de consolare de la real- http://pcnews.ro/2009/11/09/blogarul-zilei-6-real/ .

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa traiesti Mitza! Sa ai un An Nou plin de realizari!

    RăspundețiȘtergere