joi, 3 decembrie 2009

In vino veritas


ENOMATIC, sistemul profesionist de degustare al vinului, la real,- Hypermarket Romania

real,- Romania a introdus, in premiera, in 2007 sistemul enomatic de degustare a vinului, devenind astfel primul magazin de acest gen din Europa cu un spatiu special amenajat pentru aceasta activitate. Ulterior, pe plan international, compania a dezvoltat acelasi serviciu si in magazine din Germania si Turcia, ca urmare a succesului de care s-a bucurat aceasta idee in Romania.
sursa:
goodwine.ro

Enomatic- inspirat de vinuri
Cum un vin bun merge cu o poveste amuzanta (sau nu), plina de invataminte, ar fi cazul sa va spun si eu una care incepe cam asa: se intampla prin anul 2006. Inceputul de toamna al anului 2006, mai exact. Numele personajelor implicate in poveste nu are importanta, poate doar rolul interpretat de fiecare dupa un scenariu tragi-comic bine pus la punct de soarta (trebuia sa gasesc un tap ispasitor!) care a adus si pus in aceeasi oala: un instructor auto si doi invatacei, din care unul locuia intr-o zona viticola destul de cunoscuta - Cotnari. De aici distractia si "laitmotivul" intamplarii.

Odata ajunsi la locatia cu pricina, ospitalitatea romanului nu s-a lasat prea mult asteptata, victima cazandu-i de aceasta data nimeni altul decat omul care trebuia sa conduca pe drumul de intoarcere in localitatea unde se tineau in mod normal orele de conducere. Instructorul, va ganditi voi. Corect! In toata ecuatia asta de trei simpla, el era singurul cu permis de conducere!

Stiti filmuletele alea in care se prezenta o situatie si finalul ramanea la alegerea telespectatorilor?! In cazul nostru, votul a fost pentru varianta mai spumoasa. La propriu! Instructor KO, invatacel victima. Cum credeti ca s-a terminat? Prin ce peripetii au mai trecut cei doi in drum spre casa?
Continuarea va veni, dupa cum e si normal, tot de la mine si tot aici sub forma de POST-SCRIPTUM, insa va invit si pe voi sa va puneti imaginatia la contributie.

Articol participant la  SuperBlog 2009.

2 comentarii:

  1. Ce o să te mai bată FELICIA că i-ai furat titlul :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca m-am gandit ca s-a gandit :)) si altcineva la titlul asta. Ata ete! Sa ma dea in judecata pentru drepturi de autor! :))

    RăspundețiȘtergere