marți, 12 iulie 2011

Se inchide tizo.ro

"Ca urmare a sugestiilor si solicitarilor trimise de voi in ultima vreme dar si de-a lungul acestor 4 ani si jumatate, dorim sa va informam ca incepand cu data de 15 Iulie 2011, echipa Tizo, a decis sa se alature si sa-si canalizeze toate eforturile si atentia, catre celelalte site-uri din grupul Allegro Romania, TrendZone, Mercador si Autovit. In concluzie, incepand cu aceasta data, site-ul Tizo.ro se va inchide.

Va multumim pentru colaborare si pentru spijinul acordat in toata aceasta perioada si va asiguram ca doleantele voastre exprimate de-a lungul timpului, vor fi pe deplin satisfacute de noile noastre proiectele..."


Cam asa arata o parte din "notificarea" citita in aceasta dimineata. Cam sec si cu lacrimi de crocodil. Pe mine personal nu ma afecteaza, daca e sa ma gandesc la activitatea desfasurata pe site.
Tinand cont de intervalul scurs intre aparitia stirii/anuntului pe pagina dedicata acestui gen de activitati si primirea vestii via e-mail, singura mea nemultumire e legata de rapiditatea cu care mi-a fost adus la cunostinta acest lucru, insa, dupa cum scriam putin mai sus, nu constituie un motiv prea serios pentru a ma simti lezat in amorul de utilizator mediocru al serviciilor puse la dispozitie de echipa tizo.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu