joi, 31 ianuarie 2013

Guest Post - Sabina

Baieti, barbati si de ce nu femei interesate de masini, am o veste excelenta... Probabil e greu sa aflati toate informatiile necesare in materie de masini, dar iata ca site-ul autorevolution.ro vine cu stiri despre tot ce inseamna lumea masinilor. Stiri masini? Vreti sa vedeti ce a mai aparut in materie de masini?

Eu ca fata ma declar vinovata... Nu ma pricep deloc la ceea ce inseamna masini, nu stiu ce model apartine unei anumite marci si ce model alteia. Poate e greu de crezut, dar chiar asa e... Chiar imi amintesc de o intamplare petrecuta alaturi de prietena mea. Iesisem de la cursuri si vazusem o masina apartinand unei anumite marci de culoare neagra si imi placea la nebunie... Ii ziceam prietenei mele ca e masina perfecta, ca are tot ce trebuie pentru o femeie. La vreo 2 ore mai tarziu, plimbandu-ma in continuarea cu prietena mea, imi zice ea: Ia uite pe strada masina care iti place tie. Si eu zic: Ce?? Nu cred asa ceva, ai innebunit? Iar ea imi zice ca e aceeasi... Si stiti care era diferenta? Culoarea... Culmea, pentru mine culoarea unei masini poate schimba totul.

De aceea, zic ca e bine, daca sunteti ca mine sa va interesati despre modelele de masini, pentru a sti ce va place si ce nu, pentru a sti ce stil de masina vi se potriveste. De aceea, e foarte simplu sa ajungi sa cunosti toate aceste lucrurile pur si simplu accesand site-ul www.autorevolution.ro . Poti sa fii si tu una din femeile care cunosc tot ceea ce e nou in materie de masini, iar cand vezi pe strada un anumit model, sa fii mandra a zice: A, stiu ce masina e asta!

Glumesc, bineinteles. Poate multe din voi nu sunteti atat de necunoscatoare ca mine. Iar ca sa nu par ca ignor total partea masculina, baieti, site-ul e creat pentru voi, in mare parte. Voi sunteti cei pasionati de fotbal si masini. Nici nu mai trebuie sa intrebam lucrul acesta, e un lucru stiut de noi toate. Poate cine stie, data viitoare cand va intalniti cu prietena voastra o sa fiti surprinsi cate o sa stie si ea in materie de masini si data viitoare cand va cumparati alta ar putea sa isi dea si ea cu parerea.

Nu credeti asa ceva? Fetelor, va dau un sfat: ambitionati-va ca si mine si impreuna vom putea sti muult mai multe lucruri despre ce inseamna Citroen DS4 sau Lexus IS. Pentru ca e sigur, nu exista domeniul in care noi femeile sa nu ne pricepem sau sa nu stim foarte multe detalii despe domeniul respectiv. Trebuie doar sa ne dorim cu ardoare sa invatam lucruri din domeniul respectiv si nu suntem mai prejos decat barbatii, asta e clar. Daca este vreun domeniu in care nu avem cunostinte suficiente e pentru ca nu ne batem capul si nu ne intereseaza, nu pentru ca am fost noi mai prejos.

Asa ca, dragele mele, accesati cu incredere site-ul www.autorevolution.ro pentru a fi asa cum ne dorim, pentru a sti tot ce trebuie sa stim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu