miercuri, 13 februarie 2013

De Dragobete, arată-ți dragostea față de Firefox

Titlul face şi el parte integrantă din urmatorul comunicat de presă primit pe adresa de e-mail:

"În perioada 13 – 23 februarie 2013, Comunitatea Mozilla România va organiza concursul De Dragobete, arată-ți dragostea față de Firefox, având ca sponsor Corporația Mozilla. Acesta este dedicat utilizatorilor navigatorului Firefox, care vor să își exprime sentimentele față de aceasta, chiar înainte de sărbătoarea românească a iubirii.

Utilizatorii care vor dori să participe la concurs vor trebui să trimită ideile lor cu tema propusă de către organizatori pe pagina acestora de Facebook sau la adresa de e-mail iubesc@mozilla.ro. Se vor acorda premii pentru creațiile clasate pe primele două locuri în urma deciziei juriului. Premiile vor consta în obiecte promoționale de la Mozilla, iar în plus pentru locul 1 un obiect surpriză din aceeași categorie. Pentru mai multe detalii cu privire la acest concurs, accesați site-ul Web iubesc.mozilla.ro.

Despre Comunitatea Mozilla România

Comunitatea Mozilla România a luat ființă în anul 2008 și tot în acel an a apărut și site-ul Web oficial al comunității, mozilla.ro. După modelul Fundației Mozilla, și comunitatea românească a avut în vedere: promovarea tehnologiilor Mozilla pe plan local, colaborarea cu alte asociații care să promoveze open-source-ul, organizarea de evenimente tematice, care să vizeze promovarea Fundației Mozilla, dar și a navigatorului Firefox."

Mi s-a părut o idee simpatică, prin urmare i-am dat share.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu