sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Ce trebuie să știe cei care închiriază modelul Opel Astra J

Aflată la cea de-a patra generație, Opel Astra și-a recâștigat prestigiul pe piață, după cum indică cifrele. Hatchback-ul spațios, măsurând 4,42 m și varianta break Sports Tourer cu nu mai puțin de 4,70 metri, depășesc limitările clasei compacte.

În general, orice mașină compactă, cu greutate, cum e noua Astra, întâmpină o reală provocare în ceea ce privește motorizarea turbo. Ce nu știu conducătorii auto deranjați de tendința de oprire la pornirea de pe loc, este că, această problemă, poate fi remediată cu ușurință cu un simplu update de software. Trenul de rulare a creat o bună impresie asupra specialiștilor în domeniu, precum și lipsa ruginei, datorită atenției pentru detalii a producătorului, cât și a materialelor de calitate ireproșabilă folosite. Inclusiv după parcurgerea unui traseu lung, de peste 80 000 kilometri, scaunele din dotare furnizează un confort ergonomic deosebit, fără a părea uzate.

Dacă sunteți obișnuit să conducțti sau vă place modelul Astra J, îl puteți rezerva online sau telefonic apelând la serviciul nostru de masini de inchiriat Opel Astra J in Bucuresti si Otopeni.

În ceea ce privește părerile experților legate de noul Opel Astra J, acestea sunt împărțite, din cauza unor aspecte legate de aerul condiționat. Constructorul a rechemat în uzină un numar semnificativ de vehicule, în urma sesizării unor erori. Din fericire, deficiențele au fost rezolvate cu succes de renumitul producător. Nu uitați că mai ales automobilele puțin rulate se pot confrunta cu problema ruginirii etrierilor spate, în timp ce sistemul de aer condiționat auto poate suferi deteriorări din cauza unei eventuale pierderi de refrigerant a condensatorului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu