sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Propuneri de ținute bărbătești cu bocanci

Pentru o ținută reușita, alegerea articolelor de încălțăminte este esențială. Mai ales pentru că, pentru a vă simți mereu bine, pantofii trebuie să fie confortabili la purtare. Însă, pe lânga aspectul practic, contează și imaginea. De aceea, ne-am gândit la câteva propruneri la modă de ținute bărbătești cu bocanci pentru dumneavoastră.

Adeseori, simplitatea este răspunsul! Un outfit simplu, all black, permite accesorizarea cu un model interesant de pantofi, ghete sau cizme în sezonul rece. Totuși, puteți îndrăzni să renunțați la non-culori și la tonurile de gri, optând pentru combinații cu o pată de culoare. Sfatul nostru este ca, în anotimpul de iarnă, dar și în restul anului, să mizați pe accesorii cum ar fi ochelarii de soare, pălării, ceas de mână și, evident, pantofii potriviți! În magazinul de încălțăminte Pepper puteți găsi perechi la moda de ghete si bocanci barbati, fabricate din materiale de calitate bună, de designeri recunoscuți în țară și peste hotare.

Iată cum puteți îmbina câteva elemente pentru a avea un look în trend în sezonul de toamnă-iarnă:

- în cazul în care sunteți adeptul stilului urban, puteți opta pentru o vestimentație formată din ghete sport sau ghete biker și geaca din piele, șapcă sau fes;

- pantofii bărbătești cu catarame pot părea prea eclectici, dar totul ține la urma urmei de design și de preferințele fiecăruia!

- o pereche de bocanci army în combinație cu o haină groasă și o căciulă de lână sau de blană naturală / sintetică vă poate da un aer modern, întrucât printurile în stil militaresc continuă să prindă foarte bine, în special la persoanele tinere;

- pentru un aer clasic, purtați bocanci negri din piele cu șireturi asortați la o cămașă și pulover, jeanși drepți și curea, alegerea culorilor acestora rămânând la latitudinea dumneavoastră!

Este ușor să compuneți o ținută deosebită cu bocanci sau ghete, deoarece majoritatea modelelor disponibile sunt foarte versatile și se potrivesc îndeosebi ținutelor casual, de zi cu zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu