sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Soluții de aer condiționat multisplit de top pentru locuința ta

Dacă veți apela la orice specialist în domeniul climatizării pentru a vă informa corect asupra modelelor de aparate de aer condiționat potrivite pentru spații rezidențiale, acesta, mai mult ca sigur, vă va recomanda să optați pentru cele care dispun de echipamente DC Inverter, ca alternativă mai avantajoasă din punct de vedere al econonimisirii de energie electrică în comparație cu cele clasice care au o funcționare de tip on-off (pornire-oprire).

De asemenea, un cumpărător inteligent, interesat să își doteze casa cu o soluție AC Multisplit eficientă, se poate orienta cu încredere către ofertele producătorilor și distribuitorilor autorizați, cum este magazinul de aparate ac online Aquarys. În oferta lor sunt disponibile unități de aer condiționat provenind de la companii arhi-cunoscute, ca de exemplu urmatoarele: Daikin, Fujitsu, Gree, LG, Hitachi, Mitsubishi, Haier, Osaka, Zephir etc.

De ce sa optezi pentru sisteme aer conditionat multisplit  pentru casa ta? În primul rând, acestea permit racordarea mai multor unități interioare la o singură unitate exterioară. Aveți, așadar, la dispoziție multiple posibilități de realizare a unui proiect „ca la carte”. O condiție care se impune constă și în realizarea unor lucrări de montaj impecabile. Fie că vorbim de configurarea unui proiect care implică utilizarea de aparate tip split de perete, console, coloane sau duct-uri pentru tubulatură, este necesar să respectați recomandările de mentenanță și de montaj ale producătorului. Având o bogată experiență acumulată pe parcursul a peste zece ani, tehnicienii Aquarys vă pot propune cele mai bune soluții și asigura servicii de montaj aer condiționat ieftin, fără reproș!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu