sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Cum se realizează o finisare corectă a spațiului mansardei

Aveți în vedere un proiect de reamenajare și finisare a spațiului de sub acoperiș? Întâi de toate, trebuie să luați în calcul termoizolarea acoperișului la interior, pentru a contribui la crearea unui mediu confortabil pentru rezidenții din locuință.

Mansardele sunt mult mai expuse temperaturilor exterioare, comparativ cu restul încăperilor dintr-o clădire. Un spațiu neizolat adecvat prezintă dezavantajul de a fi mai răcoros pe durata lunilor de iarnă, în timp ce vara poate deveni insuportabil de călduros.

De asemenea, trebuie să vă gândiți și la ventilație pentru a se înlătura acei factori de risc ce pot cauza daune masive întregii structuri a acoperișului. Pentru o izolare termică eficientă, specialiștii în domeniu vă recomandă să mergeți pe varianta izolării cu vată minerală de sticlă și ghips-carton, precum și pentru un sistem de ventilație de calitate. Fară a fi conștienți de importanța ventilației, numeroși proprietari aleg materiale proaste sau angajează meseriași fără autorizație pentru montaj. Vă îndemnăm, așadar, să cereți indicații producătorilor pentru a realiza o instalare corectă, ce va ține la distanță apariția mucegaiului și igrasiei.

Pentru a preveni eventualele daune pricinuite de umezeala provenită din condens, vă punem la dispoziție folii Acovent 90 gr/mp, 115 gr/mp și 135 gr/mp. Noua membrana anticondens Acovent  reprezintă o soluție mult superioară cu rol în izolarea sistemelor de acoperișuri metalice. Aceste panouri se disting printr-un excelent raport calitate-preț și sunt o alternativă mai economică în comparație cu soluțiile mai costisitoare de pe piață, cum ar fi o pătură anticondens din fibră de sticlă.
Construcția foliei anticondens Acovent descurajează trecerea apei, dar asigură eliminarea vaporilor, ajutând la echilibrarea procesului de condensare și evacuare a acestora. În acest mod, atât căpriorii, cât și termoizolația se mențin perfect uscate mulțumită scurgerii apei de-a lungul membranei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu