sâmbătă, 4 ianuarie 2020

Adevărul despre șampon și balsam

Iată articolul de anchetă pe care l-ați așteptat. Cel care rupe întregul argument de curățare a părului și se rezolvă dezbaterea pe scară largă în legătură cu calitatea șamponului, nevoia de balsam și modul corect de a folosi astfel de produse.

Cât de des trebuie să folosesc șamponul?

Majoritatea șampoanelor sunt concepute pentru utilizarea de zi cu zi. În duș, pur și simplu puneți o cantitate mică în palme și frecați mâinile împreună pentru a distribui. Masează ușor șamponul în păr și scalp cu vârful degetelor. Lăsați-l să stea un minut pentru a ajunge unde trebuie, apoi clătiți bine cu apă caldă. Dacă părul este deosebit de gras sau sumbru, poate doriți să clătiți și să repetați, dar nu este întotdeauna necesar.

Șampon ieftin. Există o diferență?

Da. Șampoanele ieftine conțin agenți de spumare care usucă părul. Și dacă părul este deteriorat de soare, clor sau agenți de colorare, șampoanele ieftine pot fi mult mai nocive. Cheia este să folosești un sampon de curatare intensa Stapiz, orientat către tipul tău de păr.

Când trebuie să folosesc șamponul?

Bărbații cu tunsori scurte, de obicei, au nevoie de aproximativ o cantitate de șampon cu un sfert mai puțină decât femeile pentru a-și spăla eficient părul.

Ar trebui bărbații să folosească balsam?

Este balsamul într-adevăr necesar? Da! Balsamurile sunt esențiale pentru părul sănătos din mai multe motive, inclusiv capacitatea lor de a: îmbunătăți aspectul și senzația, crește volumul, facilitează coafarea și îmbunătățește netezimea, luciul și strălucirea generală. De asemenea, îmbunătățesc textura părului care a fost deteriorată de factorii de mediu și ajută la înlocuirea uleiurilor naturale care ar putea fi îndepărtate de șampoanele dure. E suficient pentru tine?

Cum folosesc bărbații balsamul de păr?

Cele mai multe balsamuri sunt concepute pentru a fi utilizate zilnic, în special pentru bărbații cu părul și scalpul uscat. Pentru un beneficiu maxim, balsamurile trebuie lăsate timp de două minute să fie complet instalate și să functioneze cum trebuie înainte de a clăti bine cu apă caldă.

Alegerea unui balsam

Pentru majoritatea bărbaților, un balsam hidratant va face trucul. Totuși, la fel ca în cazul șampoanelor, cel mai eficient regim este unul care încorporează produse pentru tipul specific de păr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu