duminică, 19 ianuarie 2020

Inelul de logodnă vs. inelul de nuntă. Care este diferența?

Logodnicul tău a ales inelul de logodnă perfect? Felicitări! Dar, care este cu adevărat diferența atunci când vine vorba de inelul de logodnă vs. verighetă? Și, dacă îți place atât de mult inelul de logodnă, trebuie să obții și o verighetă?

Uneori, găsirea potrivită a verighetei perfecte poate fi dificilă. Poți pur și simplu să porți inelul de logodnă după ce te-ai căsătorit, sau ar fi o tragedie prea mare? Este acceptabil să purtați chiar și verigheta pe degetul inelar opus?

Experții noștri sunt aici pentru a analiza toate întrebările despre logodnă și purtarea verighetei.

Inelele de logodnă tradiționale au o piatră dominantă, care fie stă singură, fie este înconjurată de pietre suplimentare, mai mici. Un inel de logodnă este, de obicei, dat ca parte a propunerii de căsătorie sau, dacă nu, într-un moment ales special, înaintea sau pe parcursul logodnei.

În schimb, o verighetă este de obicei o bandă metalică simplă, sau o bandă eternă cu diamante în jur pe care o primești în timpul ceremoniei de nuntă.

Acestea nu sunt singurele diferențe. Există, de asemenea, o diferență majoră de preț între verighetele tradiționale și verighetele moderne Love of Hearts. Chiar dacă verigheta are pietre, greutatea lor totală de carate este de obicei mai mică decât inelul de logodnă și, din acest motiv, verigheta este semnificativ mai puțin costisitoare decât inelul de logodnă.

Poți, desigur, să arunci tradiția pe fereastră. Un consultant de diamante și designer de inele de logodnă spune că, deoarece femeile au acum un cuvânt mult mai greu de spus în designul inelelor lor, există mult mai multe variante de verighete și inele de logodnă.

Cum purtați inelul de logodna și verighetele

În mod tradițional, se poartă inelul de logodnă și verigheta pe al patrulea deget al mâinii stângi. În ceea ce privește modalitatea de a le așeza, tradiția susține că miresele pot purta verigheta de nuntă lângă inelul de logodnă, astfel încât să fie mai aproape de inima ei.
Altor persoane le place să își păstreze inelul de logodnă pe o parte și verigheta pe cealaltă, mai ales dacă sunt inele foarte diferite, care nu pot fi purtate împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu