vineri, 3 ianuarie 2020

Cea mai bună locație pentru unitatea AC în camera ta!

V-ați întrebat vreodată de ce unele camere cu aer condiționat vă oferă un efect răcoritor, în timp ce unele dintre ele sunt doar confortabile pentru dvs.? O temperatură menținută de o unitate de aer conditionat depinde de mulți factori precum: capacitatea, dimensiunea camerei, locația camerei, deschiderile în cameră, locația unei unități de alimentare în cameră, grosimea pereților, etc.

Ei bine, nu puteți schimba locația camerei dvs. sau grosimea peretelui, dar decideți cea mai bună locație și capacitate a unității AC! Așadar, permiteți-ne să înțelegem cum poziționarea unităților AC de acasă poate face ca un aparat de aer conditionat Daikin de 18000 btu să fie eficient.

Este evident că veți localiza unitățile AC de acasă unde veți fi cel mai confortabil în experimentarea fluxului de aer. Poate nu știți că locația celei mai bune unități de curent alternativ nu numai că oferă o temperatură ambientală, dar afectează și consumul de energie.
Indiferent dacă unitățile AC de acasă sunt o alternativă fereastră sau o rețea Split, localizați-o, având în vedere următorii factori, și simțiți diferența:

Înălțimea

Pentru orice spațiu, antropometria corpului uman domină înălțimea unităților de climatizare. Un corp uman experimentează o temperatură confortabilă atunci când partea superioară a corpului sau a torsului percepe fluxul de aer. Deci, conform antropometriei, experimentăm aerul care se află la înălțimea de 3 la 5 metri de sol. Prin urmare, plasăm aparatul pentru a realiza răcirea la această înălțime.

Știm faptul că, aerul rece tinde să se stabilească în timp ce aerul cald tinde să se ridice. Deci, plasăm curentul alternativ la o altitudine mai mare pentru a realiza acest ciclu natural de aer al fluxului de aer.

AC fereastră

Instalăm o instalatie de aer conditionat de fereastra chiar în deschiderile ferestrei. De obicei, pervazul ferestrei se află la înălțimea de 0.9-1.2 metri de podea. Difuzorul de aer al unității AC a ferestrei se află în centrul unității. Deci, există un flux de aer direct de la unitatea de curent alternativ. Prin urmare, înălțimea ideală pentru a fixa o alternativă de geam este la 0,9 -1,2 m de la nivelul podelei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu