marți, 7 ianuarie 2020

Unde putem folosi imprimanta?

Tonerele și cartușele pentru imprimantă nu mai au costuri atât de împovărătoare precum în urmă cu 10-15 ani. Există opțiuni compatibile care vă pot economisi de la 50 până la 80 la sută de fiecare dată când reîncărcați, însă vor scădea, în timp, fiabilitatea echipamentului dumneavoastră. O mulțime de comercianți oferă cartușe testate din fabrică, care folosesc piese de marcă reciclate pentru a vă oferi rezultate doar aparent asemănătoare.

Majoritatea studenților și elevilor se gândesc: bine, există întotdeauna biblioteca sau centre de copiere când trebuie să tipăresc ceva, nu? Majoritatea școlilor, liceelor sau facultăților oferă locuri unde studenții pot tipări - și deseori gratuit până la un anumit punct. Majoritatea școlilor care oferă imprimare gratuită sau cu reducere au stabilit limite de imprimare pe semestru. Dacă doriți să imprimați o mulțime de articole pentru cercetare sau să imprimați proiecte lungi, este ușor să depășiți această limită destul de rapid. Apoi, ați rămas să plătiți zece sau cincisprezece bani pe pagina pe care o imprimați la centrul de copiere, când puteți imprima în casa dvs. cu mult mai puțin. Nu mai vorbim de distanța variabilă dintre centrul de copiere și casă. Din nou, puteți economisi timp și bani dacă aveți propria imprimantă.

Există și imprimante extrem de compacte, destinate utilizării într-un spațiu limitat. În majoritatea cazurilor, traiul într-un cămin studențesc implică două-trei persoane care trăiesc într-un singur spațiu minuscul, cu un „spațiu comun” veșnic disputat. Acest lucru lasă foarte puțin spațiu pentru a adăuga o imprimantă. Și nu orice imprimantă necesită extrem de mult spațiu. În prezent, există imprimante de toate dimensiunile, inclusiv imprimante de documente concepute pentru a se potrivi cu servieta și rucsacuri, precum și imprimante laser profesionale Kyocera FS pentru imprimarea unor fotografii de dimensiuni mari. Renunțând la funcțiile all-in-one, puteți economisi spațiu considerabil în camera dvs. fără a pierde imprimanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu