miercuri, 8 ianuarie 2020

Toamna purtăm ghete sau cizme?

Pantofii Mary Jane

Continuând de la lansarea recentă, la Mary Janes foarte drăguți cu bretele în față, designerii au făcut o întorsătură și mai adorabilă pentru sezonul toamna/iarnă 2019 cu tocuri drăguțe (roz și sclipici) și tocuri cu care poți umbla ușor.

Cizme înflorate

Dacă gândul la o altă pereche de cizme negre, de bază, este suficient pentru a provoca o stare de plictiseală, sau de deja-vu, atunci veți fi înveselite de această nouă tendință modernă și plăcută privirii. Țesăturile florale sunt utilizate pentru genunchii înalti și stiluri de gleznă cu o preferință vizibilă față de înflorituri în stil tapiserie chintzy.

Pantofi călduroși

Pasiunea înflăcărată și iubirea pentru modă, cu toate lucrurile ei pufoase, continuă. Printre croieli și alte țesături similare folosite pentru a alinia straturile interioare ale cizmelor de iarnă confortabile, le vedem transpuse la exterior ca pe o declarație. Nu vă putem garanta că aceștia vor fi cei mai buni pantofi Marco Tozzi rezistenți la ploaie pe care îi veți deține vreodată, dar pot fi.. doar cei mai frumoși.

Acele 3 perechi de pantofi și cizme până la gleznă se vând deja singure, după cum o demonstrează și acest testimonial de la o iubitoare de încălțăminte:

„ Anul trecut, am cumpărat o pereche de cizme pănă la gleznă Mango negre (cele cu tocuri curbate ) și le-am purtat toată toamna, chiar iarna, și apoi, de câteva ori, mai mult în primăvară. Le cumpărasem destul de devreme în sezon (cam pe vremea asta) și nu vroiam să regret că nu apuc să le port. Deși abia ies din sandale și, probabil, voi încerca să am picioarele goale și degetele de la picioare descoperite, cât timp este posibil din punct de vedere fizic, acum a venit momentul să cumpăr acele ghete pana la gleznă de care m-am îndrăgostit pentru că se vând repede și nu există garantții că vor reveni pe stoc.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu