sâmbătă, 3 octombrie 2009

Bani Pe Post

Bani Pe Post este primul serviciu online din Romania care face legatura dintre client si blogger. Cu BPP, toata lumea are de castigat. Bloggerii sunt platiti pentru ceea ce le place - scrisul articolelor, iar clientii isi pot promova serviciile si produsele. Avantajele acestui sistem sunt de ambele parti. Bloggerii castiga bani promovand cele mai bune produse intr-o lume virtuala iar clientii beneficiaza de publicitatea scrisa.
sursa: banipepost.com

Nu e o noutate pentru mine, si nici pentru multi alti bloggeri. Ca nu am reusit sa fac performanta in domeniu, e alta poveste. Trebuie sa recunosc faptul ca la nivelul popularitatii sunt undeva sub pretentiile unui posibil client interesat in primul rand de atotputernicul TRAFIC. Daaar.. e loc si de cei mai mici, si cum pic cu pic se face mare, si cum nimeni nu s-a nascut blogger, m-am inscris pe cel de-al doilea serviciu care promite bani pe post. Pe primul il stiti deja. E undeva prin stanga ecranului sub forma de banner.

P.S.: Cu ocazia asta m-am inscris si in concursul organizat de ei, concurs cu un premiu tentant, un laptop ASUS Eee 1002HA. Mai multe detalii gasiti aici. Sa-mi tineti pumnii la extragerea loto 6/49 din 1 noiembrie (a se citi Regulamentul Oficial- SECŢIUNEA 5: STABILIREA CÂŞTIGĂTORULUI).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu