sâmbătă, 24 octombrie 2009

Dintre sute de... tigai si oale



Daca sunteti pasionati de cumparaturi si promotii, atunci oferta Real Hypermarket e pentru voi.

In ce consta ea?

Matematica pura: la 40 de lei cheltuiti primiti in schimb de la Real un punct bonus, la 80 de lei 2 puncte si asa mai departe. In momentul in care ati adunat 1,2,3,4..10..15..25 de puncte bonus , va puteti prezenta la casa cu cardul completat pentru a va alege unul din produsele colectiei Thomas Rosenthal.

De ce sa profitati de promotie?

1. Pentru EL:
- prietena/amanta/sotia va fi incantata de investitie. Impusti cati iepuri vrei tu dintr-o lovitura;
- daca din intamplare aveti o soacra nascuta in perioada 27.08.2009- 27.01.2010 trebuie sa va ganditi si la ea (doar un exemplu); din cate am inteles nu exista restrictii in oferirea de "bonus card-uri". O vei da pe spate daca te documentezi putin inainte despre avantajele si beneficiile vaselor de bucatarie anodizate;
- aaaa.. si scapi de unele apropouri atunci cand din intamplare ajungi sa te uiti prin ceva dulap si sa fii surprins cu mana pe ceva oala/cratita/tigaie mai veche (pur fictiune, desigur). Priveste-o ca pe o investitie pe termen luuuung.

2. Pentru EA:
- vecina va crapa de invidie si isi va roade unghiile nu asa faine ca ale tale;
- iti place shopping-ul la nebunie si e un motiv in plus sa iti mai cumperi "una-alta";
- mancarurile tale vor fi mai bune decat ale vecinei. Erau si inainte de a-ti completa colectia, dar de acum incolo vor fi extraordinare;
- chiar ai nevoie de ele: tigai mult mai usoare, cu aderenta zero (nu se lipeste mancarea), mai usor de manuit si spalat, oale cu gatire uniforma si capac din sticla... Rezistenta si design. Nu uita de vecina!

In concluzie, daca va cumparati ceva din colectie si treceti la..continut, sa nu uitati sa-i includeti pe lista invitatilor la masa si pe cei de la PCNews.ro, mai ales pe cei care lucreaza la SuperBlog 2009.

4 comentarii:

  1. Asta a si fost efectul pe care am mizat, Iulia. Am zis ca e week-end, am zis ca ar fi cazul sa pun putin umor in toata povestea asta a SuperBlog 2009. Cum spuneam si in alt comentariu: coloram.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorba ta, "va mai crapa cineva de invidie" cand va vedea si oalele in mod REAL...Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost o surpriza placuta. Multam @florytutu. Astazi chiar aveam nevoie de o veste buna.

    RăspundețiȘtergere