marți, 27 octombrie 2009

Hosted Axigen

"E usor – poate prea usor – sa apesi SEND, dar ceea ce se deschide dincolo e o intreaga lume a hazardului" ("The Elements of E-Mail Style", Will Schwalbe si David Shipley)

Citatul de mai sus merita mai mult decat un banal copy/paste, asa incat voi face si o trimitere catre sursa unde gasiti un articol destul de interesant: underway.wordpress.com, dar sa nu uitati, dupa citirea lui, sa reveniti aici pentru a termina ceea ce ati inceput.
Exista in mediul online un adevarat cult al acestui serviciu (e-mail-ul) devenit la fel de banal ca si.. aprinderea unui bec.
O fi ea o banalitatea, dar aprinderea asta inseamna niste cheltuieli suplimentare atunci cand vrei sa folosesti mai mult decat un simplu si nepretentios bec. Trebuie sa te gandesti deja la o instalatie complexa, apta sa suporte un consum mai mare. Uite asa am ajuns la subiectul probei cu numarul 8 din SuperBlog 2009.
Dorindu-se a fi un produs destinat profesionistilor Hosted AXIGEN intra in categoria serverelor de e-mail mai putin cunoscute celor ca mine. Il voi lua bucata cu bucata spre analiza. Va fi la fel cum v-am obisnuit pana acum: scurt si la subiect.

Ce ofera AXIGEN?
  • modulul ActiveSync (sincronizare cu telefoanele mobile) pentru Nokia Symbian, iPhone, Sony Ericsson Smartphone, Windows Mobile, Blackberry.
  • personalizare pe grupuri, adica un fel de mi casa es su casa intre colegi (acces comun la foldere, fisiere, agende de lucru).
  • securitate sporita (antivirus/antispam inclus, filtrarea atasamentelor, etc.)
  • suport tehnic oferit de o echipa orientata catre nevoile clientilor.
  • garantia unui produs cu trofee in vitrina :
  1. 2000 - 2008 « # 1 Hosting Provider » - Top Hosts
  2. 2004 « Web Hosting Customer Value Enhancement Award » - Frost & Sullivan
  3. 2004 - 2005 « Editor's Choice » - Find My Host
  4. 2005 « Most reliable hosting provider » - Netcraft
  • back-up pentru fisierele stocate.
  • accesibilitate prin Outlook sau alt client de e-mail compatibil IMAP sau POP3, Webmail Mobil, Standard.
Pe pagina oficiala gasiti mai multe detalii, in masura in care sunteti interesati de ceea ce inseamna e-mail-ul la nivel de companie.

Un comentariu: