luni, 26 octombrie 2009

Private Label



private label= marca proprie

Desi nu este un concept nou pe piata, adresandu-se la inceput unor segmente premium, marca proprie a fost adoptata de mai toti marii retaileri si cash & carry din Romania. Printre ei si Real Hypermarket care aduce in atentia cumparatorilor nu mai putin de patru tipuri de marci: TIP, QUALITY, BIO si SELECTION.

I. TIP- calitate superioara la cel mai bun pret

Produsele TIP sunt cele mai "nationaliste", ele fiind realizate in majoritatea lor in Romania. Daca tocmai v-ati cumparat o plasma "serioasa" si v-ati cam "ars" la buget sa stiti ca salavarea o gasiti intre rafturile cu TIP. Usor de retinut! TIP!

II. QUALITY- Brand de calitate superioara la un pret mai bun

"Prin marca real,- Quality dorim să oferim clienţilor noştri un raport avantajos calitate-preţ în comparaţie cu produsele similare provenite de la producători renumiţi. Într-o primă etapă, o gamă de peste 200 de produse au fost aduse pe rafturile celor 21 de magazine. În perioada următoare, vom continua să extindem sortimentele de mărcii proprii, ajungând la un total de 2.000 de articole până la începutul lui 2012. Pe termen mediu, targetul nostru este ca până la 20% din vânzările de produse alimentare să se realizeze de către mărcile proprii", a declarat Tjeerd Jegen, director general real,- Hypermarket România.
sursa: curierulnational.ro

III. BIO- calitate organica certificata la preturi atractive

BIO reprezinta produsele fara conservanti sau modificatori de aroma, o alternativa avantajoasa pentru cei care prefera produsele ecologice.

IV. SELECTION- calitatea desavarsita

Cel mai bun raport calitate-pret comparativ cu alte produse din gama premium, iar de acest aspect va puteti convinge singuri.



Acest articol este un advertorial participant la concursul SuperBlog 2009.

2 comentarii:

  1. Ai scris concis, fara plictiseala....imi place

    RăspundețiȘtergere
  2. E genul de tema unde nu prea are rost sa te intinzi. Scurt si la subiect. Ma bucur ca ti-a placut.

    RăspundețiȘtergere