sâmbătă, 17 octombrie 2009

UnLimited by ASUS


Nu am fost niciodata un adept al copy-paste (a se intelege furt intelectual) si, recunosc, nici nu am excelat in domeniul creativitatii, desi sunt sub semnul unei zodii, care spun specialistii, ar da pe dinafara de imaginatie si idealism, dar in cazul celor de la ASUS voi face o mica exceptie de la cea de-a doua specificatie tehnica (daca nu ati remarcat-o in randurile de mai sus: noncreativitatea) si imi voi consuma caloriile de la dulciurile din seara asta pe etapa cu numarul 1 din SuperBlog 2009.

Subiectul: ASUS UL30

Bibliografie orientativa: pcgarage.ro/notebook-laptop/asus/ul30a-qx061c-core-2-duo-su7300-13ghz, pcnews.ro si pentru ca am intrat mai mult in subiect asus.com.

Daca tot am inceput cu sfarsitul (bibliografia), eu zic sa ma apuc de treaba..
Ce poti face intr-o zi cu un notebook ce are o autonomie de 12 ore?
Varianta I:
Cum nu sunt genul Business, cred ca m-as uita la 2-3 filme iar restul orelor le-as consuma pe jocuri de ultima generatie in incercarea de a profita la maxim de placa video NVIDIA GeForce G 210M si de procesorul Intel Core 2 Duo SU7300 condimentat cu tehnologie ASUS Turbo33. Vruuuuum! Vruuuuum!
Varianta II:
12 ore de stat pe internet suna tentant pentru zilele de iarna care urmeaza. Ideal de asemenea pentru zilele libere cand imi omor timpul citind bloguri/site-uri sau facand ceea ce fac si acum- muzica in casti si buchiseala, mai putin partea fara spor a definitiei.
Daca tot am pomenit de citit site-uri, cateva recomandari pentru cei din bibliografia de mai sus:
- ro.asus.com ca parte a intregului asus.com, ar fi trebuit sa ii aloce un spatiu intre celelalte serii de notebook-uri; cu keyword-ul seria UL nu am gasit nimic;
- am gasit o buba in prezentarea celor de la pcgarage.ro, buba care se refera la greutatea modelului cu 8-celule care conform site-ului oficial are 1.7Kg. Cele 1.5Kg apartin modelului 4-celule.
Am terminat cu mica exceptie si cu articolul numarul 1 din concursul SuperBlog 2009. Vor urma si altele.
Nu uitati: participand prin comentarii aveti sansa sa castigati (conform regulamentului) unul din premiile oferite de echipa pcnews.ro & sponsori. Spor!

3 comentarii:

  1. Felicitari pentru articol, eu cred ca dispui de multa creativitate si profesionalism - pentru ca se vede ca te-ai documentat foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Dorine! L-am facut aseara mai mult pe fuga, dar a iesit ceva. Saptamana ce urmeaza o sa-mi fie mai greu sa tin pasul pentru ca o sa fiu plecat la Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asus UL 30! Hmmm, ce mai laptop!
    Super tare, mai ales ca are o autonomie asa mare.

    RăspundețiȘtergere