duminică, 10 aprilie 2011

Aburi de calitate

Stiati ca... 31 mai este Ziua Mondiala Fara Tutun

Au trecut mai bine de 15 ani de cand am fumat ultima tigara, desi a fost mai mult un moft pornit din curiozitatea unui baietel, o joaca de-a v-ati ascunselea cu parintii. Numai eu stiu cat patrunjel mestecam dupa o tigara! Un secret pastrat bine pana in urma cu un an, cand m-am dat de gol in fata unuia dintre parinti, stand la povesti, depanand amintiri in fata unei cafele in familie.

Ma consider indreptatit sa scriu despre acest subiect poate si prin prisma faptului ca am fost si inca mai sunt inconjurat de cei care nu pot, inca, renunta definitiv la acest obicei nociv.

Tigara electronica, o alternativa?

Sunt aproape sigur de faptul ca multi din cei care fumeaza "clasic" au luat in calcul, fie si doar informativ, aceasta varianta aparuta nu de multa vreme pe piata din Romania. Ca in orice afacere exista doua posibilitati: prima, si nu de putine ori intalnita in almighty online, tine de ofertele "de pe vapor" care promit tigara electronica minune, la preturi extrem de mici, oferte care se dovedesc, intr-un final, a fi o teapa venita din partea unor oameni cu intentii cel putin dubioase. Oportunisti sunt peste tot. Incercati pe cat posibil sa le evitati produsele, chiar daca sunt extrem de tentante financiar. Sanatatea voastra valoreaza mult, mult mai mult. Ce-a de-a doua posibilitate va este oferita de site-urile care comercializeaza tigari electronice de calitate, iar un exemplu in acest sens il poate oferi magazinul online tigaraelectronica-nr1.ro, in paginile caruia veti gasi suficiente detalii despre ceea ce inseamna, cum si la ce foloseste dispozitivul de facut aburi.
Pot spune, pentru a raspunde la intrebarea existenta in subtitlu, ca este o alternativa viabila atat timp cat nu se uita scopul inventarii ei, acela de a ajuta omul sa renunte la fumat, dar despre asta va puteti convinge si singuri. Cum? Citind, rasfoind blogurile, forumurile existente pe marginea acestui subiect, in cuprinsul carora puteti gasi feedback-uri la produsele folosite.

Mai multe informatii la tigaraelectronica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu